Imam kolica Maxi cosi citi CX i, na žalost, ostala sam bez adaptera za AS i košaru. Jel zna netko gdje bi mogla nabaviti nove adaptere, kolica su kupljena u TL od kojeg više nema koristi.
Imam kolica Maxi cosi citi CX i, na žalost, ostala sam bez adaptera za AS i košaru. Jel zna netko gdje bi mogla nabaviti nove adaptere, kolica su kupljena u TL od kojeg više nema koristi.
Kome se sviđaju kolica Roemer B-Smart, u Baby centru u SLO su na akciji http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=215281 i koštaju 240EUR . Ne može se uzeti bez košare, idu u kompletu, iako kolica idu u ležeći položaj. Imaju crnu i crveno-crnu boju. Mi ih kupili, merver je 40EUR, tako da zapravo koštaju 200EUR ( 1500kn ).
Ista kolica su kod nas 2.900kn http://www.svijet-beba.hr/romer-b-smart-4__2330-2.htm , istina sa kišnom i zimskom navlakom, ali te navlake sigurno ne vrijede razlike od 1.400kn. Razlog akcije u SLO je dolazak novih boja za 2012.
@ Emma Maria.... već vidim mnogo sličnosti...imamo isti termin (04/2012) a i sviđaju nam se ista kolica...no moram priznati da sam pomalo skeptična što se tiče Roemer B-Smart kolica -vidjeli smo ih u Baby centru i iako mi se dizajn jako sviđa djeluju mi dosta "jeftino"...imam osjećaj da nisu baš najkvalitetnija, tj. sva se nekako tresu....iako već smo kupili Roemer autosjedalicu pa bismo htjeli baš ta kolica dvoumim se između njih i Maxi Cosi Mura...
Da li ste ih malo bolje istestirali doma i kako ti se čine?
Vidjela sam za akciju u Brežicama, tamo planiramo i otići, samo da još dobijem koji feedback pa ćemo odlučiti!
Hvala!!!
Isprika što nisam ranije vidjela tvoj post sunce111, vjerojatno si već pribavila kolica... MC Mura su mi zbilja prekrasna kolica, ali i ooosjetno skuplja od ovih Roemerovih ( i teža, a moram ih nositi po stepenicama )... Ova smo naša testirali po stanu, ništa loše nismo primijetili, ali sve će se pokazati tek pravim korištenjem...
I bile su navlake u pakiranju ( kišna i zimska ) tako da je razlika HR i SLO zaista bila samo u cijeni...