Pokazuje rezultate 1 do 50 od 335

Tema: Kolica (2.dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Zedra,mi izgleda odlučili.
    Kupujemo ipak Grand tour xl..I to kombinaciju smeđe-bež.
    Mada bi ja onu crvenu jer ja volim jake boje,ali MM baš i ne,pa ajde...
    Inače moj glavna i neprežaljena kolica su Hartan!
    Al po to treba u Slo,ovom mom se ne da.
    Kolica su mrak,izabrala sam čak i model,odgovara mi dizajn,težina,ma apsolutno sve!!!
    Sa Maclarenom ću možda imat problema u svom auto jer mi je gepek mali.Sutra idem na probu-da vidimo kako će stati.
    Za autosjedalicu smo prvo mislili Maxi cosi peble,ali odustali kad smo vidjeli Recaro-od microfibre i sa pomicanjem-pa sjedalica raste sa djetetom.

Možda mi se posreći pa uspijem ovog svog nagovorit da ipak zapalimo u Slo,ali čisto sumnjam..
    Vi ostajete kod odluke ili se kod vas šta promjenilo?

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Uh, tek sad vidim ovo...I mi definitivno kupujemo Grand tour Xl i to smeđe ...I moj dragi se zapalio za Hartan, ali nam daleko do Slo..Tu Recaro nsimo ni vidjeli...Gdje ima za kupiti i koliko love?

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, tek sad vidim ovo...I mi definitivno kupujemo Grand tour Xl i to smeđe ...I moj dragi se zapalio za Hartan, ali nam daleko do Slo..Tu Recaro nsimo ni vidjeli...Gdje ima za kupiti i koliko love?
    Recaro smo mi vidjeli u Neonato,u Ilici.Ukucaj pa malo poguglaj..
    Kad smo vidli microfibru,mekano,može se prati u mašini,sva sam se rastopila..cijena je 1400kn..plus što sjedalica raste kako dijete raste!Jedini problem su adapteri za kolica,moraš ih naručiti jer mala količina dolazi u Hr..ali kako imamo vremena do poroda,stignemo i čekati!
    Veliš,grand tour,isto smeđa..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •