bok Magdalena,
nemam osobno iskustva ali čujem da su omiljena među poznatim mamama, vidi martina tomčić se odlučila za njih

http://www.gloria.com.hr/vijesti/sho...fov=5&id=14640

šalu na stranu, moja sestrična ima bugaboo kolica i jako je zadovoljna jer joj super traju sad već s trećim djetetom. s prva dva vragolana je vozikala svuda i kolica su sve preživjela, vidjela ja na svoje oči jer ih je furala kod nas na vikendici doslovce po kamenju
ne znam ti puno više o kolicima jer smo mi imali peg perego s kojima smo zadovoljni, ali eto mogu podijeliti njeno iskustvo. znam ti još samo da su kolica lagana i da su joj dosta lako stala u gepek. sad imaš bugaboo kolica u svim prenatalovim dućanima iu zagrebu i rijeci i splitu. eto, nadam se da sam barem malo pomogla.
pozz!

Citiraj magdalena_nena prvotno napisa Vidi poruku
bok cure,
ja bih molila za mišljenja/iskustva s Bugaboo kolicima. nisam ih još vidjela uživo, samo na slikama i totalno su mi slatka, dizajn mi je super, kombinacija boja genijalna, ali me zanima kvaliteta, kako se sklapaju, da li su teška... ako netko od vas ima recentna iskustva, pls javite da imam informacije iz prve ruke.
hvala puno!