Pokazuje rezultate 1 do 50 od 335

Tema: Kolica (2.dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Uvijek kada vidim da netko bira kolica s košarom, zapitam se: gdje stavite košaru kada idete negdje autom?

cowgirl avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Uvijek kada vidim da netko bira kolica s košarom, zapitam se: gdje stavite košaru kada idete negdje autom?
    Mi smo ju stavljali na sjedalo i vezali pojasom. Ali imamo samo jedno dijete pa je to bilo moguće. Stala bi u prtljažnik da smo digli onaj pokolopac (u Toyoti Corolli). Meni je košara dobro došla, iako smo dijete najviše nosili u slingu. Ipak štiti i od vjetra i hladnoće, ali i od sunca. Ali da je nužna, nije. Zato nam je bilo super kod kolica da se košara kasnije može pretvoriti u sportsko sjedalo.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dijete je bilo otraga u sjedalici, ja pokraj njega, kolica u bunkeru, a košara na suvozačkom sicu
    Posljednje uređivanje od tinaka : 28.09.2011. at 13:33

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja je uglavnom nisam ni nosila kada smo isli sa autom, bila mi ja za po doma i za setnje. Kad smo isli sa autom vozila sam je u as na kolicima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •