zato sam birala kolica kojima se ili rucka ili "baza" okrecu pa uvijek moze gledati u mene ili ne. ovisno o dobi i potrebi.
zato sam birala kolica kojima se ili rucka ili "baza" okrecu pa uvijek moze gledati u mene ili ne. ovisno o dobi i potrebi.
Sad sam isla gledati jos jednom - sorry, da kod tih se sjedalica moze okrenuti, mislila sam da se ne moze. Kad kao padobranac upadam u temu, nesto sam osjetljiva na temu kosare, jos uvijek zalim malo sto sam ga morala izbaciti, iako mi je sad lakse sa starijom jer ih oboje vozim u sportskom dijelu kad se madam zeli provozati kao i braco
Dobra strana toga je meni da je beba onda vezana, u kosari rijetko tko veze bebu a mislim da bi trebalo za svaki slucaj.
Posljednje uređivanje od sillyme : 13.03.2012. at 06:26
ma ja pak imam "pik" na njih jer su preteske :D
naime, moja se rodila u proljece i koristila sam ju mozda 3mj. na moru je vec bila bez nje.
bed je bio sto se kosara montirala bez da se sportski dio (ili kako se zove) micao pa sam dobila tezinu cijelih kolica + kosara sto je sve bilo oko 15kg. za nosit- pretesko.
istina, kosara mi je dobro dosla za spavanje na plazi
no ovog puta sam se odlucila bez kosare jer ce se beba roditi u jos kasnije proljece.
da... prvi put sam uzela (odnosno rekla muzu da uzme) zajedno sa svim pojasevima koji tu kosaru pretvaraju u putni krevetic s obzirom da sam lezala s prijetecim prijevremenim.