-
anny, bugaboo nemaš kod nas, najbliže nam je u sloveniji. i to samo jedan ducan, zove se buši. možeš ih odmah dobiti, bar je nama ženska tak rekla kad sam ju ja to isto pitala. rekla je da imaju sve kombinacije na skladištu. uglavnom, postoje 4 osnovne boje, a kombinacije (presvlake) kupuješ tj. biraš u posebnom paketu, a te pakete svih boja imaju u ducanu. povrat poreza... :/ tražiš da ti ispune formular u ducanu, na granici tj. na izlasku iz slovenije ga potvrdiš i sljedeći put kad ideš digneš tu lovu (možeš i kod nas u pošti). carinu ti mogu i ne moraju naplatiti, ovisi o cariniku. mi smo baš jednoga pitali na granici i on nam je rekao da se po zakonu carina plaća na sve, ali da on osobno nikad ne naplacuje carinu na dječju opremu....znači kak naletiš...postoji i opcija da eventualno uzmeš nekoga s djetetom, pa da onda nitko ne posumnja da su to nova kolica...ali to su sad već kerefeke.
mi smo gledali i na netu i našli smo neki sajt sa besplatnom dostavom, ispada možda 10 eura skuplje nego u sloveniji; tak da ima i ta opcija, ak se ne bojiš kupovanja preko interneta. zapravo kad zbrojiš benzin i cestarine, još je i jeftinije.
što se tice ova druga dva linka kaj sam stavila; ova jedna navodno postoje u hr, a ova micralite ni blizu :/ možeš ih ići u london pogledati, ak ti je usput
a čuj, ak nađeš one jeftine karte za euro ili dva (mislim da ima linija iz pule)...na kraju te ispadne najjeftinije, a prošlihtaš se i po londonu; najskuplja stavka bi bila karta za metro
zamisli perverzije: idem u london po kolica
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma