![]()
eto mene opet o kolicima!
Meni su kolica za blizance bila najbolja investicija "by far" (radi se o Jane Powertwin http://comfortfirst.com/p-36809-jane...aspx?kbid=3225 ). Jos se i danas svi moji voze, u raznim kombinacijama (2003, 2005 i 2006 god.), tak da bi mi sad trebalo nesto slicno, ali za trojke!Imam jednu veliku nedoumicu i treba mi pomoć i to vas koje imate više kikaća. Moja cura će krajem petog mj navršiti 2 g apočetak 5 mj će i drugi bebač. E sad ja sam ful zabrijala na kolica za dupliće. Da li mi je to pametno ili ........... Inače naše šetnje nisu kratke i nisu blizu kuče a još računam i na ljubomoru na malu bebu koja se vozi. hm mmmmmm
"Dodatak" za kolica ima u vecim ducanima (mislim da i u TL), najpoznatiji su (po proizvodjacima) Kiddy board i Buggy board (imaju razlicite nacine spajanja na kolica, jedan u dvije tocke, a drugi u jednoj, ne znam bas tocno koji kak ali poguglaj malo pa ces naci). Vidjela sam i neki nastavak za kolica na foru bicikla, tak da dijete moze i sjediti, a ima i jedan koji ima kao "stepenicu" za sjedenje.
Ali nama taj dodatak inace bas i ne bi puno pomogao jer su nam setnje dugotrajne pa nama kolica sluze uglavnom za spavanje, i trenutno smo u kombinaciji dvoje se voze, a jedno u marami