-
Šta se tiče AS, nije ni čudo da je jako puno ljudi zbunjeno vezano za njihovu upotrebu za novorođenčad, kada pedijatri (dakle osobe od autoriteta s kojima se roditelji susreću odmah po rođenju djeteta i vjeruju u njih i njihove savjete) daju krive savjete tj. čak to i nisu savjeti već isčuđavanje i ulijevanje straha u roditelje da rade krivo za djetetovo zdravlje ako ih stave u AS.
Evo konkretan primjer: upravo sam pred par dana od pedijatrice na tečaju za trudnice u RI rodilištu čula da kako je njoj grozno vidjeti kada tate dođu po bebe s AS jer da je to neanatomski i da ih se ne smije stavljati u te nosiljke do 3-4 mj. :shock:
Kada smo je pitali šta bi se dogodilo da se dogodi saobraćajna nesreća rekla je da bi mama zaštitila dijete držeći ga u naručju :shock:
!!!!!! Evo, kada to čuješ od pedijatra, koji bi trebao biti makar donekle informiran, i znati neke osnovne fizikalne zakone, onda stvarno nije ni čudo da su roditelji na čudu ako nemaju prilike se na drugi način informirati.
Mislim, svi smo mi prestrašeni za te male mrvice, preispitujemo da li ispravno "rukujemo" s njima, samopouzanje nam jako lako ruše netko tako iskustan kao što je pedijatar.
Općenito mislim da je tema AS dosta slabo prezentirana u našoj javnosti i tko ne surfa po Rodinim stranicama, teško će dobiti prave i ispravne informacije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma