-
jednostavno moram napisati svoju tragediju od jučer.....a pošto je sve započelo s kolicima ovo je pravo mjesto za to......
vrag mi nije dao mira a i u opakoj sam gužvi do sljedeće nove godine, pa sam htio iskoristiti dan i jučer poslije posla odlučio otići u Ljubljanu po kolica.....još od kuće nazovem ih i pitam imaju li to kaj tražim -vele da ne ali ako želim to kaj tražim da moram doći platiti-naručiti i da bu stiglo za 2-4 TJEDNA......baš super.....i tak se lijepo cijela familija spakira zeme si 180kn, 10evrića za cestarinu i naravno karticu za plaćanje.......već kod samobora vidim da je vrijeme za qurac ali idem dalje pošto mi vele da je cesta ok....pitam ja opet na granici....ma do ljubljane sve čisto......moš misliti-snijeg pada ko blesav-cesta tj. autoput totalno zatrpani.....mečava jača nego ikada u životu....da skratim probijem se ja do Ljubljane .....ono 5 do 8 i naručim ta nesretna kolica......oluja ne jenjava, ceste nitko ne čisti, na autoputu kakvih cca 20 cm snijega......reko nema veze, posao obavljen pa do zg bumo došli do sutra, samo polako.....aha moš misliti nakon 10 km kaj sam krenul iz LJ kolona.......i stojim ja tako sat....dva...tri u koloni i ne mrdam.....nitko napred-nitko nazad......zovem sve samo da saznam kaj se dešava-kamioni zakrčili autoput i nemreju dalje ali bu to krenulo.....i tak nakon tonu sati skužim lance pored sebe koji djele autoput i uspijem se provući i natrag u ljubljanu....u međuvremenu dobim frenda koji po duhu svetome ima bratića u ljubljani koji ima neki hotel.......ja love nemam samo kartička......i čovjek dođe po mene i smjesti nas.......sve super .....ujutro....skužim da mi je nekaj spetljala s merverom i odlučim na povratku do dučana, jel piše da mi povrat ddv-a nije 20%.....odem ja njoj ----ona me popljuje da postoje neke tablice po kojima se to radi i tak me skara za 60 evra ali ajde valjda je to tak, i bum vas nazvala kad sve to stigne......snijeg pada i dalje ko lud, ali ceste su čiste.....jurim ja u zg, kad nakon cca40-tak minuta zvoni telefon i zove treba iz dućana da mi nekaj veli:"STIGLA SU VAM KOLICA".....reko jel ti to mene hebeš-pa bil sam u dućanu prije pol vure i pričala si mi o tjednima a sad gle čuda imaš ih-veli ona pa kad ste već tu, a došli ste iz zg.i blablabla(jel zna cijelu moju priču o snijegu i putu).....ne okrećem se ni za lijek, jerbo pada ko blesavo i opet ću zaglibiti.....dolazim do grane-slovenske, prođem ju sparkiram sa strane i idem potvrditi merver kao i uvijek.......dam liku i po prvi puta u životu me frajer pita dal mu mogu to (KOLICA) pokazati.......pa u 3pm pomislim.....objasnim mu da to još nije sve kod mene da imam samo adaptere i neke navlake....no lik me odhebe i veli da bu potvrdil kad mu ih donesem......i eto mene u zg oko podneva bez kolica......
e sad pošto je žena u međuvremenu J. sve po spisku gazdarici preko maila-dotična me nazvala i rekla da bu poslala kolica u svom trošku-----PITANJE za one koje to znaju....jel to moguće...kaj je onda s carinom?
i za kraj......još me tek čeka veselje kad tip iz ljubljane javi bratiću koliko sam mu dužan....jerbo ako ste zaboravili ....nisam imal nič love pa nisam niti mogao platiti
p.s. trebam nekoga na carini na bregani jerbo kako mi je krenulo s tim kolicima ziher ću platiti carinu.....a dok nekoga ne najdem po njih definitivno ne bum išel
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma