-
Neki dan smo bili kod pedijatra, kad nam je rekao da pripazimo malo na mlijeko i meso jer da M rasu cikice !!!
Ostala sam u soku jer sam to prvi put cula da je uopce moguće, a sad vidim ovdje da vas je vise imalo susrete s tim, pa me jos i vise zabrinulo.
Naime, mojoj M je 18 mj, ne dojim ju od 10. mj njezina života. Pije Hip mlijeko, kravljeg mozda 1 dl dnevno u cokolinu, mesa slabo papa, a kad i da najčešće je to piletina. Čula sam da je najčešće pileće meso nadriblano hormonima, ali ona tako zanemarivu količinu tog mesa pojede da... Do godine dana mi je bila pretežno na hip kašicama ili papala domaću piletinu, teko da hormone u piletini nemogu povezat s tim.
Nego da se vratim na početak priče, njene cikice su malo povećane, bradavice nisu otekle i svijetle su boje (blijede). ,
Kad se prisjetim i pogledam slikice, M oduvjek ima veće cikice jer je oduvjek, ne bi rekla debela ali buci-buci beba, sada više ne toliko ali oduvjek je veća beba i po visini i težini, na krivulji rasta, smo pri vrhu.
Ja sam uvjek te cikice povezivala kao buci buci cikice, no sad kad pipam malo mi se cine tvrde na dodir, no neznam da li bi takve i trebala biti. Ali joj bradavice nisu natekle niti promjenile boju, a ako cikice rastu kaj ne bi prvo trebale bradavice se povećat???
Pa kaj nemaju sve buci bebe malo i buci cikice.
Jedina razlika u slučaju moje M i cura iz prijasnjih postova je ta kaj M ne doji već dobrih 8 mj. pa da su i bili moji hormoni već bi se trebali isčistit...
Joj, al sam ga nadrobila...ali sam u strahu i zbunjena i... dok ne dobijem uputnicu i obavimo pregled kod endokrinologa proganjat će me slika kako svojoj M sa njene 3 god. kupujem grudnjak
))))
Tješi me to što vidim iz postova da su sve curke dobile odgovor od endokrinologa da je sve ok!!
Kako do danas napreduju cikice "vissnja", jesu se povukle, narasle....??
Posljednje uređivanje od Mimolina : 29.12.2010. at 10:13
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma