Matija je napunila 4 mjeseca, jucer smo bili kod pedijatra i rekli su mi da ju pocnem dohranjivati, kao da se pocne upoznavati sa drugim okusima!?
Rodjena je s 4600, a sada ima 6750 i dugacka je 68 cm, dosta je aktivna i doista aktivno sudjeluje u svemu sto se desava oko nje.
Obozava maminu cicu

(a mama obozava nacin na koji me moj andjeo gleda dok papa)
Pocela je da stavlja u usta sve sto joj se nadje pri ruci (igracke, bodice, krpice, nozne prstice...) tako da me vec svi pocinju gnjaviti da je mala gladna. (isto su me tako gnjavili, kada je nakon druge kontrole ustanovljeno da je dobila samo 400 grama, da moje mlijeko vjerojatno nije dobro i da treba da predjem na neku vjestacku hranu, ali ja sam tada, Bogu hvala, ustrajala u odluci da nastavim s iskljucivim dojenjem)
Ali sta da radim sada? Da ju nastavim hraniti samo iz prsa ili da uvedem jedan ili dva obroka voca i povrca?
Strah me je da ne dobija dovoljno na tezini, zadnja kontrola samo 370 grama, ali opet kada bi moja beba dobijala po 1kg svakog mjeseca, tada bi sada imala vec 8600 sto bi za cetveromjesecnu bebu , po mom skromnom znanju, ipak bilo malo previse. Ili ?
Molim vas, pomagajte :?