Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: opet o jahanju

Datum pristupanja
    May 2004

Početno opet o jahanju

Malo sam prošvrljala po stranicama konjičkog kluba na Jarunu i skužila sam da su promijenili cijenik. Prije smo jahali konjića 4 kruga za 20 kn a sad je 1 krug 10kn :shock:

S obzirom da im je krug mali to je stvarno previše

Ima li netko prijedlog gdje bi još mogli na jahanje s curom od 3 godine?

E da sada i zvanično spadamo k vama

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

hi, imaš jahanje za klince svaki vikend na Hipodromu.

pozdrav!

anavi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Na nasipu uz park kod Boćarskog doma oko 16 h dođe žena s jednim ponijem i jednim mini ponijem. Ona vodi konje, djeca jašu, roditelj ide uz konja. Jedna tura 25 kn.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi idemo vikendom (ima i subotom i nedjeljom) na hipodrom. Mislim da je sada od 12-14, prije je bilo od 11-13. Moja D. je zaljubljena u konje i zaista smo često tamo, jedino se zna napraviti red jer neki roditelji dopuštaju da njihovo dijete odjednom odjaše po 4-5 krugova. Mogu razumjeti čak i dva kruga, ali ako se želi više neka stanu opet u red i pričekaju, jer je problem objasniti djeci zašto moraju toliko čekati.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

al zar nije hipodrom za malo stariju djecu?

ja cula za ergelu trajber u zapresicu.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi smo ovu subotu bili prvi put na jahanju, na Hipodromu. Dan prije sam zvala i žena mi je na telefon rekla da je od 10-14 jahanje za klince, međutim šipak! Tek u 12 počinje (valjda do 14). Sva sreća pa smo došli oko 11 a ne u 10. Cijena jednog kruga oko zgrada je 10 kn.
    Ugodno sam se iznenadila kako je lijepo sjesti u onaj nazovimototako kafić - terasu na sredini i uživati u suncu i konjima

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

al zar nije hipodrom za malo stariju djecu?
    Ne znam što brojiš pod stariju djecu, ali moja D. ima 3,5 god i cijelu prošlu godinu smo ju uredno vodili na jahanje. Nikada nije bilo problema, uvijek je netko od nas krej nje, ali nikada nije čak niti pokazala naznake da bi pala ili slično.

Heidi

Početno

Mi još nismo bili na hipodromiu na jahanje ali se spremamo ići vikendom tamo i koliko ja znam da je od 12-14h i da, 10 kn je jedan krug. Smatram to ipka povoljnim kada to usporedim sa jahanjem u maksimiru..mali krug u platiš 50kn :shock:

Mi imamo sreću dan nam baka živi na selu i tamo ima jedan ''striček'' koji ima 31 konja i tako da smo skoro svako malo tamo pa Iva uživa u konjima, ne mogu vam opisati doživljaj kada je vidjela malo ždrijebe od 4 tjedana. I svaki put uredno ju posjednu na velikog konja
    Uglavnom planiramo i ja i ona da krenemo na školu jahanje (više mama) dok će se ona morati još malo strpjeti ali barem će nekaj uspijeti savladati dok ne poraste da može zapravo učiti jahati

Heidi

Početno

Mi još nismo bili na hipodromiu na jahanje ali se spremamo ići vikendom tamo i koliko ja znam da je od 12-14h i da, 10 kn je jedan krug. Smatram to ipka povoljnim kada to usporedim sa jahanjem u maksimiru..mali krug u platiš 50kn :shock:

Mi imamo sreću dan nam baka živi na selu i tamo ima jedan ''striček'' koji ima 31 konja i tako da smo skoro svako malo tamo pa Iva uživa u konjima, ne mogu vam opisati doživljaj kada je vidjela malo ždrijebe od 4 tjedana. I svaki put uredno ju posjednu na velikog konja
    Uglavnom planiramo i ja i ona da krenemo na školu jahanje (više mama) dok će se ona morati još malo strpjeti ali barem će nekaj uspijeti savladati dok ne poraste da može zapravo učiti jahati

MamaRibice avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima li netko friske informacije u vezi jahanja na hipodromu? Imaju li oni i ponije? Jel netko bio kod Trajbara u Zapresicu?
    Moje cure bi bas ponije

mama Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Aaaah, evo i mene! Znači ima i na rodi o jahanju!!!
    Ja jahač, ali od mojih klinaca još ništa! Imamo i mi ponija ali za sada po ovom vremenu nismo se u zadnje vrijeme nešto bavili

Inače, za ovaj pony-ride je OK da su vam klinci bez kacige, ljudi ih vode, ali ako negdje krenete u školu jahanja a da nije hipodrom i KK Jarun (vjeurjem da ima takvih dobrih škola još ali ima ih i svakakvih) koji imaju visoke standarde i gdje će vas uputiti kakvu kacigu i kakvu obuću treba imati, savjetujem da imate obavezno pravu jahačku kacigu i to noviju koja je zakopčana ispod brade, te obuću koja ima odvojenu peticu (npr, suprotno od tenisice koja ima ravan đon) koja služi tome da stopalo ne zapne u stremenu.
    Isto tako, ne stavljajte djeci stopala u stremene ako nemaju takvu pravu jahačku obuću, jer oni neće pasti zato što nemaju noge u stremenu, a ako se ne daj bože nešto desi bolje da dijete klizne sa konja nego da ,mu nogica ostane u stremenu...

Pozdravi svim malim i velikim ljubiteljima konjića

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam nedavno isla na jarun ali su mi rekli da jahanje na ponijima za najmanje pocinje tek na proljece tj. kad zatopli, vikendom oko podneva.
    zanima me ako netko zna jel to sad onda vec pocelo? kada i kojim danom treba doci (dijete ima skoro 4 godine)?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Trajbar team u Zaprešiću ima jahanje ponija vikendom u 13 h. Jedan krug je 20 kn što mi se čini stvarno previše. A i termin je malo nezgodan- nekako taman u vrijeme obiteljskog ručka vikendom!

samara4 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kod bunčića u dugom selu,10 kn jahanje na velikom konju. Baš sam se iznenadila kak je povoljno,bolje to nego vožnja u lunaparku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •