Eto mene malo opet da vam pišem, pitam ali moram vas svaki, ama baš svaki dan čitati, pa makar i iste teme po 100 put !!!!! Što bih ja bez vas !!!!!!Jedno pitanjce, da li je imao netko neka iskustva ili saznanja sa/o Dr. Strelecu ?
Eto mene malo opet da vam pišem, pitam ali moram vas svaki, ama baš svaki dan čitati, pa makar i iste teme po 100 put !!!!! Što bih ja bez vas !!!!!!Jedno pitanjce, da li je imao netko neka iskustva ili saznanja sa/o Dr. Strelecu ?
Meni je on radio UZV-e i folikulometrije u postupku jer je moja doktorica (Pavičić-Baldani) bila valda na godišnjem... odredio mi je štopericu i aspiraciju, a onda je taj dan došla dr. Pavičić.
Osim što super izgleda, bio je ugodan, profesionalan, i točan.
Nismo baš puno pričali na ta tri UZV-a)
Puno sreće...
Možda ti se javi Cyber, ako stigne od svoje IVF bebice do koje joj je baš Strelec pomogao doći)
Super, puno ti hvala Didi.....
Cyber, pliiiiiiiiiiiiiiiiz javi se kad stigneš![]()
Strelec je OK, ne znam kakav je za kontroliranje trudnoće jer je meni radio samo UZV i preglede na odjelu, ali nemam zamjerki.
Meni je radio IVF,koji je srećom uspio iz prve,ali uz broijne propuste prije postupka,te tijekom vođenja same trudnoće.
Meni je Strelec bio jedan od doktora, kao i doc¸. Pavičić Baldani. On je ok, ali meni se čini da su muški liječnici općenito malo ležerniji. Doktorica Pavičić je super, ja bi za drugu trudnoću odabrala nju, inače, da nije bilo nje (muški me nisu htjeli dati na UZV), ja bi izgubila bebu. Mislim, svi su oni stručnjaci, ali ona reagira i na najmanju sitnicu, stvarno je super!
Meni je Strela zakon !! Pomalo šutljiv, no ljubazno i smireno odgovara na sva moja pitanja - hoće se i našalit .. Kad sam imala hiperstimulaciju ostavio mme na odjelu nekoliko dana preventivno. Brižan je i odgovoran ( jedan dan nije došao s ostalim dr u vizitu i kasnije je sam došao do mene vidjet kako sam ).. On mi je radio ICSI i rezultat je blizanačka trudnoća)
PREPORUČUJEM !
Ja nisam kod njega bila ali bio je na Cefu i simpa je, inaće ja sam u petrovoj bila pacijent doc. Kasuma i s njim sam jako zadovoljna.