Hoću samo istrest malo živce, jer je u biti s Karlovim dojenjem sve ok osim povremenih grčeva kojih nikako da se riješimo iako sam izbacila pola toga iz svoje prehrane...ali bude se riješilo...E sad...
Gnjave me oko dodatne tekućine, iliti čaja od komorača - koji bebi treba ublažit grčeve...Prvo je sveki to predložila, onda i jedna frendica koja mi je sinoć čak poslala pola kutije tog čaja od (kršitelj koda)a...na kutiji piše za bebu od 1. tjedna životaOna ima dvije curice od kojih je mlađa dva dana mlađa od Karla... :shock: i daje joj i dudu i vodu i čaj i sve ono što meni ne pada na pamet...
Ono što mene j*be (sorry al živčana sam...) je to što to ne govore MENI - pitale su me šta mu dajem i već sam više puta kategorički izjavila da ništa osim mog mlijeka ne dolazi u obzir barem do njegovog petog mjeseca (trebala bih počet radit pa ću silom prilika uvest dohranu ranije da znam šta jede da mu ne bi netko dok ja radim uvalio ono za što još nije spreman...). Ne, ne govore meni, već mom MUŽU, koji onda dođe doma sav zbunjen jer je sat vremena slušao kako je to sve dobro za tako malu bebu pa dobije jezikovu juhu od mene.![]()
![]()
Znam da postupam ispravno, i neću se predomislit, ni o vodi, ni čaju, ni dudici, iako bi mi sigurno bilo koji put puno lakše mu to uvalit da ga smirim, ali ne prolazi kod mene...MM mi je sinoć opet rekao da je 'moja u svakom slučaju zadnja' i da se on slaže sa mnom u načelu, ali'...uvijek taj ali...On bi probao par puta tek toliko da vidi, jer mu 'je sve bolje nego da se mali pati'...![]()
Ide mi na živac taj osjećaj kao da svi misle da sam grozna jer ne želim ni probat...![]()
mislim, na kraju me on pitao da li taj čaj ide kao zamjenski obrok i ja sam rekla da DA, znajući da nije tako jer sam znala da će se istog trena složit sa mnom...
:wink:
Anyway...čula sam od frenda koji ima troje djece da taj čaj eventualno mogu piti JA pa bebi isto pomaže...zanima me koliko je to istina ako neke od vas imate iskustva, znam da je čaj bljak okusa, ali prije ću ga pit ja i osjetit to nego ga pristat dat bebi od dva mjeseca...
Grrrrrrrr...zbrčkan post, znam, ali jednostavno mi puca film...jer znam da sam u pravu, mogu to i obrazložit, ali pribjegavam bijelim lažima da ih se riješim...Bojim se da ću se na kraju zderat na sve njih neka me puste da odgajam malog po svome, uključujući i hranjenje...one imaju svoje metode, ja imam svoje i gotovo...
Mislim...ja drugima ne solim pamet ako me ne pitaju za savjet, kako onda mene ne mogu ostavit na miru i dat mi da radim po svom...![]()