Potpisujem sve koje kažu da te neće biti briga tko će ti sve viriti u međunožje. Zanimat će te kak ti je , i eventualno kad će te prestat boljet, da moš ko žena sjest i to... U bolnici gdje sam ja rodila ( a vjerojatno je tako i u većini drugih) svi su kreveti na jednoj strani, i sve rodilje leže za vrijeme vizite, i nema šamse da ti one druge dvije išta vide. U "mojoj" bolnici su na rodilištu vizite 2 puta na dan, ne znam je li tako i drugdje, i smatram da su potrebne. Meni su npr. isti dan, na prvoj viziti poslije obadva poroda liječnici odredili stavljanje obloga sa acidi borici tekućinom. I dobro da jesu, jer zbog epiziotomije ( ili unatoč njoj) meni je to cijelo područje bilo u jednoj velikoj šljivi, hematomu, pa se poslje zagnojilo, pa... A pitam se kak bi bilo da sam bila "vani" , pa kad bi me netko pogledao i to skužio. Ili bih si ja to trebala pogledavat pomoću ogledalca i sama dijagnosticirati da trebam terapiju :?
Btw, jeste li si vi gledale međunožje ogledalcem poslije poroda Ja jesam :shock: :shock: :shock: