Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Molim objašnjenje

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Molim objašnjenje

Pošto sam totalni dibidus i pošto sam već po petnaesti put pročitala sve o as što se ovdje piše, ja i dalje neznam: dali postoji as do 36 kg koja se učvrsti pojasom od auta za sjedalo, a djete se u nju veže njenim pojesevima? i koja je to, ako postoji?
    sorry, već su mi oći ispale od čitanja, a nisam ništa pametnija.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko ja znam ne postoji, jer se integrirani pojasevi kod sjedalica, ukoliko je rijec o kombiniranoj as, skidaju kad dijete navrsi 18 kg.

Moram to jos provjeriti pa cu ti tocno znati odgovoriti.

Početno

Da ne otvaram novu temu za ovo glupo pitanje na koje bih vjerojatno trebala znati odgovor ali eto ne znam :/ :
    Do koliko godina (kilograma) djeca moraju koristiti autosjedalicu?

Hvala

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

do 5. godine moraju
    a preporucljivo je i dalje, bar do 36 kg recimo

Početno Re: Molim objašnjenje

Citiraj rinama prvotno napisa
    Pošto sam totalni dibidus i pošto sam već po petnaesti put pročitala sve o as što se ovdje piše, ja i dalje neznam: dali postoji as do 36 kg koja se učvrsti pojasom od auta za sjedalo, a djete se u nju veže njenim pojesevima? i koja je to, ako postoji?
    sorry, već su mi oći ispale od čitanja, a nisam ništa pametnija.

ja sam takvu kupila u nekermanu, i cure su mi je namjestale, certifikate ima, rekle su da je ok... vezes je pojasom auta a dijete njenim pojasevima i jos kasnije mozes skinuti gornji dio da bude samo booster

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Koliko si je platila? Jel se to naručuje onako preko kataloga samo ili se može negdje vidjeti uživo?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Re: Molim objašnjenje

Citiraj daphne prvotno napisa
    vezes je pojasom auta a dijete njenim pojasevima i jos kasnije mozes skinuti gornji dio da bude samo booster
    da, ali do kad diejte vežeš pojasevima? gore je netko napisao da pojasevi idu samo do 18 kg, a da se onda skidaju. ta je drugačija? (zbunjuje me ovaj booster koji spominješ...)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •