-
FIRST DEFENSE
Dali je netko to koristio od CHILD LIFE-a? Mala mi je dosta bila bolesna prošla 2 mj. a spremamo se za mjesec dana i u vrtić.... pokušavam joj podići imunitet. Čula sam za ovo pa me zanimaju iskustva.
-
Mislim da to bas i nije odgovor za podizanje imuniteta * djeca razvijaju i jačaju imunitet tako da su bolesna! I to se moras pomiriti - kad krene u vrtić, bit će često bolesna - ali samo u početku, bas to - dok se razvija imunitet - a poslije par mjeseci već će sve biti bolje. To djete jednostavno mora proći kad ide u zajednicu, ako ne u vrtiću, onda bi u prvom razredu... a bolje dok su manji. I kad jednom prođe sve prehlade i viroze nekoliko puta, poslije će biti super (nama je to trajalo nekoh 6 mjeseci, tjedan u vrtiću, tjedan bolestan, 2 tjedna u vrtiću, tjedan bolestan i tako...) ali poslije je bilo super.
-
Mi koristimo od multivitamine (sirup) i Ehinaceu za djecu od Twin Laba, nekih mjesec dana. Pocela sam joj davati jer je imala prvo trodnevnu groznicu i odmah nakon toga vodene kozice. Apetita uopce nije imala, oslabila je oko 1 kg. Sada joj se apetit vratio, obrascici popunili..Da li od preparata ili se imunitet sam podigao, ne znam...Ali stanje je bolje.
-
Da Ma Kla, ali mi smo 2 mjeseca bili konstantno bolesni. Od toga tjeddan dana u bolnici... Željezo-katastrofa, to isto uzimamo. Tako da nešto treba poduzeti a ne dočekati vrtić sa ˝smrdanim˝imuntetom.
-
Mi koristimo First Defense, počeli smo kad je Lea imala napad laringitisa -- to se kao i daje na prve znake bolesti (a može i preventivno), prije smo koristili multivitamine od Child Life. Što reći, za tu bolest kad smo joj počeli davati First Defense joj nije pomoglo :/
-
Mi Emi dajemo Esberitox. Navodno, po preporukama sa vise strana je bolji. .
-
Ja ću joj sad davati, neće joj naškoditi!
-
dajemo već 5 mjeseci (samo kad krenu naznaci prehlade), sve što mogu reći da su prehlade kraće...više se ne događa da svaka prehlada završi bronhitisom...sad jel to do DEFENCE-a ili do njihovih organizama...
-
Osoblje foruma
Ja osobno ne bih davala First defense jer u svom sastavu ima i srebro koje u nekoj kolicini moze postati toksicno (ili trajno obojati kozu u sivo-plavu boju). Eventualno ako je potencija srebra homeopatska, a to nije vidljivo na deklaraciji proizvoda.
Ako bi dizala imunitet, odabrala bi neki pripravak koji kombinira vit. C i cink. Npr. Child Life ima AllerCare pripravak koji uz vit. C i cink, i jos neke sastojke, ima i ekstrakt bobica bazge (jako antiviralno djelovanje).
-
mi smo isto prije 2-3 tjedna počeli davati f.d. jer u 6 mjeseci koliko idemo u jaslice nosić skoro stalno curi, popio je 3 antibiotika - 2 streptokoka pn. u nosu i 2 upale uha.
na početku smo davali ehinaceu, petrovićev med, citrofit...nema što nismo i zapravo ne znam kako i jel to sve skupa djeluje, ali pitam se što bi bilo da to sve nismo davali.
nije baš da je više doma nego u vrtiću, ali u zadnje vrijeme ga češće pričuva baka, više zbog toga da nije stalno u kontaktu s beštijama, nego zato što ne bi mogao ići.
za Colloidal silver sam pročitala na netu da je jaki prirodni antibiotik, a Larch arabinogalactan - prebiotik, f.d. sadrži još i ekstrakt koštice grejpa koji isto ubija bakterije, viruse i gljive.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma