upravo ovako kako je Zorana napisala
a sto se tice jagoda,ne kupujem u ovo doba godine niti njih,tek kad znam da im je sezona i po mogucnosti ove "domace"
upravo ovako kako je Zorana napisala
a sto se tice jagoda,ne kupujem u ovo doba godine niti njih,tek kad znam da im je sezona i po mogucnosti ove "domace"
prvi put cujem ovo za spanjolsko voce/ povrce, ah
a mi bas radje kupujemo spanjolske narance jer su socnije nego grcke.
Koje da onda kupim? recite mi
Jednom vidjeh na trznici narance s Braca, ako teta ne laze. Malo su imale unutra nepravilne fete, a bile su mmm slatke.
Znaci, cesce moram na trznicu?
Ja više uopće o tome ne razmišljam.
Čini mi se da mi je puno štetniji stres oko toga nego neki pesticid.
Ne hodam okolo i ne tražim već od onoga što mi je ponuđeno, biram ono što mi se čini najboljim.
Trudim se kupovati domaće i to je jedino na čemu prilično inzistiram.
Sve ostalo... ne mogu, nemam živaca.
To i meni muz stalno govori.Kaze bolje ti je pojesti prskano voce u miru nego neprskanu jabuku oko koje pravis stres. :/
Ja sam sigurna u to.
Jedini je problem što će tu istu jabuku jesti i dijete koje sasvim sigurno nije podložno toj vrsti stresa.
Nisam jako pametna...
Znam samo da bih rado preselila na selo...
Slazem se to za djecu. S tim da on kaze da ja svoju energiju prenosim na djecu pa da opet sve ovisi u kakvom sam ja "raspolozenju". A pogotovo kad se radi o hrani koju kuham.
Pa eto i ja lagano odustajem od nerviranja....trudim se kupiti domace, tj. austrijsko. ovdje je izbor bio hrane dosta velik, ali cijene nisu bas takve da bi stalno mogli kupovati bio hranu. Kad kupim mogu, kad ne mogu, kupim ono sto mi se cini kao slijedeci najbolji izbor i gotovo.
i ja ovako...Zorana prvotno napisa
eh...
("opasne") jagode uzgojene kod svekrve na selu nisu djetetu prošle godine uzrokovale nikakvu alergijsku reakciju,
ali zato ("slabo alergene") kupljene tikvice pa čak i banane jesu![]()
Nakon svih ovih postova ispada da je bolje što manje znamo o sastavu i porjeklu namirnica![]()
Sve je to ista priča za sve namirnice.![]()
Ovdje prijaviti, ima smisla. Dobiješ nakon nekog vremena mail od njih što se napravilo i kako je sankcionirano.aries24 prvotno napisa