Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 147

Tema: Ljetne bebe 2005. (23. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj pepa23 prvotno napisa
    Hvala cure na odgovorima .Danas je malo bolje po pitanju hrane ipak je nešto pojeo :D Sada kada dođe tata krećemo za stol pa budemo vidjeli Inače one kapsule za obnovu crijevne flore dajemo u sokiću.Problem ja u tome što maleni uzima puno toga :antibiotici 2x dnevno ,sirup za iskašljavanje 2-3x ,sirup za apetit 2x dnevno te fiziološka u nos 3x dnevno :shock:
    a da mu izbacis sirup za apetit bar dok se ne rijesi antibiotika?
    apetit sigurno nece imati dok god pije ljekove pa neznam koliko ima smisla da jos i to pije

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja bi bila proljetna trudnica 2012!!!

KOZLICARIMA ZELIMO DA KOZICE STO PRIJE ODU!
    loona, drago nam je sto te vidimo na "onom forumu"!! :D

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    ja bi bila proljetna trudnica 2012!!!
    a ko' tebe pita

loona

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Veronik prvotno napisa
    Citiraj pepa23 prvotno napisa
    Hvala cure na odgovorima .Danas je malo bolje po pitanju hrane ipak je nešto pojeo :D Sada kada dođe tata krećemo za stol pa budemo vidjeli Inače one kapsule za obnovu crijevne flore dajemo u sokiću.Problem ja u tome što maleni uzima puno toga :antibiotici 2x dnevno ,sirup za iskašljavanje 2-3x ,sirup za apetit 2x dnevno te fiziološka u nos 3x dnevno :shock:
    a da mu izbacis sirup za apetit bar dok se ne rijesi antibiotika?
    apetit sigurno nece imati dok god pije ljekove pa neznam koliko ima smisla da jos i to pije
    ovo je i meni palo na pamet...

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pastirima, neka kozice čim prije odu ~~~~~~~~~~~~~~
    Svima ostalima šaljem pozdrav

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

[quote] u koju ja skupinu spadam...slatko mlado grožđe 82-e

Romina blago tebi !

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nije valjda da sam ja najmlađa :/

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Sta se zalis
    Evo, ja sam starija, ali se osjecam mladjom 8)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    loona, drago nam je sto te vidimo na "onom forumu"!! :D
    a kad svi o tome toliko pričaju, pa da vidim!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Mirta30 prvotno napisa

loona
    kako da ovo protumačim?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    ne žali se!!!

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Najmlađa-najslađa!

m je naučio brojati do deset. To ide ovako: jeee, daaa, tiii, čeee, pet, šeee, seee, ooo, deee, deee (zadnji "deset!" onak uzvikne jer je sretan kaj je došao do kraja).

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Nitica prvotno napisa

m je naučio brojati do deset. To ide ovako: jeee, daaa, tiii, čeee, pet, šeee, seee, ooo, deee, deee (zadnji "deset!" onak uzvikne jer je sretan kaj je došao do kraja).
    :shock: :shock: :shock:
    Kako su vaša djeca napredna!! Lena koristi padeže i spaja više od tri riječi, Matija zna brojati do 10! Novi zna slova, Lara zna pjevati Zeko i potočić...a moja Vita je još na razini - KMMMMM!!!!!

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Joooj Loona!! Zato Vita izvlači kuverte u nagradnim igrama!

Znaš kak je M naučio brojati...?? 2x dnevno već skoro pola godine dobiva lijek putem Babyhalera pa brojimo 10 udaha...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj loonalee prvotno napisa

Kako su vaša djeca napredna!! Lena koristi padeže i spaja više od tri riječi, Matija zna brojati do 10! Novi zna slova, Lara zna pjevati Zeko i potočić...a moja Vita je još na razini - KMMMMM!!!!!
    Potpisujem

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

loona
    kako da ovo protumačim?
    jedva čekam da kreneš

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

loona
    kako da ovo protumačim?
    jedva čekam da kreneš
    malo će sačekati jer sam u totalnoj panici s poslom...a nisam se uspjela odhrvati nagonu da se ne pojavim ovdje...a da sam na dva mjesta - bilo bi kritično!

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Leki prvotno napisa

Potpisujem
    Ali, kad progovore, sve će to znati odjednom.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ne žali se!!!
    kaj ti je tak bilo teško napisati nešto kao što je napisala moja nitica

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ne žali se!!!
    kaj ti je tak bilo teško napisati nešto kao što je napisala moja nitica
    da!!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

e sad ćeš za kaznu platiti caffe kad se vidimo

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

E, da...a ko zna kad će to biti...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Leki (napisa):
    loonalee (napisa):
    Nitica (napisa):

Potpisujem
    MATIJA BROJI DO ČETIRI(I TO KAD PROLAZIMO PO STEPENICAMA) A ČITA: AO

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

e pa da me voliš mogle smo se već odavno negdje na samoborskoj naći

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

e pa da me voliš mogle smo se već odavno negdje na samoborskoj naći
    Evo tebi 2x

enola

Početno

Pozdrav drage majke!!
    Redovito vas pratim mada se dulje vrijeme nisam javljala jer sam ispala iz forme poslije druge trudnoće, a i ne znam kud bih se prije okrenula uz njih dvoje u naponu snage!
    Imam pitanje. Ima li netko ideju gdje bih mogla naći onaj nastavak što ide iza na kolica kad su u sjedećem položaju (ko mala stepenica)?S obzirom da mi je razlika među klincima 11 mjeseci do sada sam kombinirala maramu i kolica ali ovo mi se čini praktičnijim. Pitala sam u TL-u ali gledali su me ko da tražim prikolicu za traktor!!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ciao svima! Mi smo bili u petak na alergotestu i D. je na sve sastojke bio negativan, moramo još vaditi krv (RIST i RAST) za svaki slučaj. Cijepljenje odgođeno do daljnjeg. Čestitam Annie i šaljem vibre za brzo ozdravljenje bubanima. Nosač za starije dijete imaju peg kolica, kao samostalni dio nisam nikad vidjela. D. sad ima 90 cm i oko 13 kg. Težak mi je postao zadnjih mjesec dana. Počeo mi je raditi kaos kad se idemo kupati, svi troje se borimo u kupaoni, on plače i vrišti, strašno. Da li netko ima sličan problem? Baš sam se danas malo zabrinula. Sorry na dugom postu.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

enola - vidila sam nastavak u Brežicama u baby centru http://b2c.baby-center.si/

kere - očito je u nekoj svojoj fazi, super za razultate testa

enola

Početno

Ni naše kupanje ne izgleda bolje. Kupamo ga prije spavanja, oko 20,oo pa mi je palo na pamet da je možda već preumoran i nervozan. U biti on u zadnje vrijeme cendra na sve. I ima česte izljeve bijesa, šutira igračke po stanu i baca sve što mu dođe pod ruku. I počeo je mlatiti seku, ne mogu ih sekundu ostaviti same. Možda je to reakcija na konkurenciju.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

annie, čestitke

loona, Vita je stvarno curica-preslatka curica

enola, što je najgore od svega u TL-ovom katalogu, taj nastavak se prodaje i to čak za nekih 400-500 kuna- traktor , nije ni čudo da su ljudi nezadovoljni njihovom uslugom -cijena bez pokrića

izgleda da je i F počeo sklanjat kroz padeže, ali mislim da je to baš naučio zbog našeg izgovora (ponavljamo valjda 100* na dan-bez pretjerivanja)
    npr. di je tama? =tramvaj Nema tame!

i još jedna riječ, dvije

tata j ebi=tata Robi i danas u tramvaju je onako par puta okinuo tu riječ--malo mi je bilo bed

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

enola- vec je Mirta napisala Babycentar (nazovi pa pitaj, mislim da na netu nemaju), mislim da sam jednom vidjela i u Baby media shopu
    meni je B znao stajati na precki koju nasa peg kolica imaju pa nisam bas obracala paznju

Kere - kljucna rijec : faza
    nemojte ga forsirati, neka sam dobije volju uci u vodu,
    neku zanimljivu igracku za vodu ili mozda da obojite vodu (ima tabletica u Muelleru bas za to), mi koristimo i Lushove kugle za kupanje...
    zajednicko kupanje...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

a joj, enola, nije ti lako

enola

Početno

Hvala Da uspijem V. ostaviti duže od 2 dana u jaslicama bilo bi mi lakše, al stalno kupi nekakve viroze pa mi ga je muka forsati kad sam ja još doma. Samo ne znam kako će to sve izgledati kad se vratim na posao :/ Morat ću, uz jaslice, aktivirati i baka-deda servis i tetu čuvalicu!!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dobro jutro!
    Jučer smo bili kod neuropedijatra na kontroli i više nema potrebe za kontrolama kod neuropedijatra :D Još čekamo kontrolu fizijatra pa da završimo i sa tim.
    Prvi puta da nije plakala kod doktora, igrala se sa doktoricom, kad je ova otišla za komp napisati dijagnozu Lena ju je zvala: Dođi teta!

Vibre za sve bolesne~~~~~~~~~~

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Bravo za Lenu!!! :D

Mi noćas ništa nismo spavali, podočnjaci do poda (čak ih niti korektor ne pokriva) jer M izgleda izbijaju oni zadnji zubići (mislim da su to petice) pa je jadan stenjuckao i slinio.

Mame malih sineka, kak napredujete sa pišekima...Mi smo ga mogli prevuči do pola, ali kad je zadnji puta bio u bolnici opet se zaljepio, pa idemo ispočetka. Mi ga povučemo poslije svakog kupanja koliko ide.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

maurenu možemo navući kožicu do kraja,a već je počeo i sam malo natezati :shock: sam si pere vjeverića i osput malo nategne pri svakom kupanju...znači kuc kuc sve je ok

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

maurenu možemo navući kožicu do kraja,a već je počeo i sam malo natezati :shock: sam si pere vjeverića i osput malo nategne pri svakom kupanju...znači kuc kuc sve je ok
    I M ga nateže kad se kupa, ali onak prema naprijed, a ne da ga prevuče. Ali Romina vi ste išli kod nekog dok. da vam ga prevuče, jel tak?

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Super za Lenu!
    Matiji ~~~~~~~~~~~ da sto pre izbiju zubici, nama su krenuli nasim sporim tempom, pa ih ocekujemo za pola godine!

Nitice, ne moras da brines za piseka. Noviju se navuce odprilike do trecine glavica, a dr. ga je pogledala pe mesec dana i kaze da je odlicno!
    Ako nema nikakvih problema (a nema), intervencija je zaista nepotrebna.
    Moj tata kaze da se seca kad je sam sebi prevukao kozicu, a i na portalu imas tekst o tome.
    Drugo je npr. Fran koji je morao na intervenciju zbog ucestalih upala mokracnih puteva.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Kli_kli ma ne brinem nego mi je žao jer smo dobro napredovali i tjedan dana se sve vratilo na početak, a M sve manje da da mu "prčkam" po njegovom "pimpi".

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

bravo za Lenu :D
    E. plače čim uđemo u ordinaciju, ja sam jednom išla testirati kako će reagirati kad ja doma obućem kutu a ona ništa, ipak je mama mama pa čak i u kuti!
    Kod nas je malo bolje stanje ali sva je slaba, jutros je sjedila na podu i kad se išla ustati govorila je teko, teko ( teško)
    Ne znam što bi vam rekla u vezi vaših dečkastih problema jer o tome stvarno nemam pojma!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ivana, ljubi malu ljepoticu....

Kako ujutro imamo malo problema sa oblačenjem (ipak ju izvlačimo u 6,30 iz toplog kreveta) moram smišljati načine da ju odvratim od plakanja pa izvodim lutkarske predstave svako jutro. Obično joj pripremim 2 igračkice na stol za prematanje. I tako je jučer ujutro imala mišića i ribicu. I MM je izvodio predstavu, tj. dijalog između ribice i mišića. A dijalog je počinjao sa "Bok mišiću, kako si jutros?".
    Poslije podne smo joj kupili one plastične životinjice. Lena je uzela konjića i kravicu, okrenula ih jednog prema drugom i govori "Bok mišiću"
    I jutros je isto rekla a imala je koku i kravicu....

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

I M ga nateže kad se kupa, ali onak prema naprijed, a ne da ga prevuče. Ali Romina vi ste išli kod nekog dok. da vam ga prevuče, jel tak?
    tak je....on je u to vrijeme lučui jako puno bijelog pranja(nemam pojma kak se to zove kod dečkića) i od onda je sve super

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Lena :D .
    Mi smo jučer bili na šišanju po treći put . Neven se sav važan poslije gladio po glavi i gledao u ogledalo. Inače ja kožicu niš ne forsiram, malo ju potegnem prilikom kupanja tek tolko, al kad se on dohvati

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

tak je....on je u to vrijeme lučui jako puno bijelog pranja(nemam pojma kak se to zove kod dečkića) i od onda je sve super
    Kod nas je za sada sve ok (kuc-kuc), a ak se ne bude prevukla do 4 godine onda ću razmišljati o specijalisti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pozdrav! Ja isto ne mogu jos prevući do kraja. pokušavam dok se kupamo, ali u zadnje vrijeme mi gura ruku, i onda si on sam malo navlači. Probali smo svašta u vezi kupanja, za sad još ništa nije upalilo ( traje 20-tak dana). Enola, točno kužim što pričaš. Jučer se MM na kraju brčkao u kadi sa igračkama, a Nik ga je gledao i bacao igračke u vodu s ruba kade. I rekao je ne, ne kad sam ga pitala da li ide plivati u kadu.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mi nemamo problema sa ulaskom u kadu, nego izlaskom van. Nakon pola sata namakanja i igre vrišti kada treba ići van. Jedva ga uspijem obrisati i obući koliko se bacaka, cvili i negoduje...

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Novi obozava da se kupa, ali isto kao i Matija tesko ide van iz kade.
    Zato ga redje kupam (svaki 4-5. dan) ali ostaje dok mu ne bude dosta, pa onda gledamo kako su nam beli dlanovi i stopala...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

:D Bravo za Lenu.
    Matija se obožava kupati pa imamo frku kad ide van.
    A što se tiće piše,Nitica je pokrenula temu koja me ovih dana malo zabrinula,a pedijatrica ga nije uspijela pregledati kad smo bili na cjepljenju jer je urlao.
    Dajte mi recite(ja sam malo neiskusna što se tiće malih piša jer sam prije paradirala sa curkama) da li vi pokušavate i uspijevate kožicu prevući preko glavića, jer mi se ćini da kod M to baš neide, da mu je kožica preuska, pa malo vježbamo kad se kupamo ,a inaće neda dirati pišu.
    Da li sam bezrazložno zabrinuta ili je to OK

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

maniva, meni je pedijatrica rekal ada ne treba forsirati s prevlačenjem dok je u pelenama, tako da mi to i ne radimo. Istu stvar mi je rekla i patronaža, koja ima dva sina, klinci to sami počnu raditi oko 3 godine dok se kupaju.
    Bitno je da je rupica prohodna i da urin u normalnom mlazu izlazi

Emmi

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mirta, daj neku trudničku fotku...Sjećam te se sa one jedne ljetne kad si nosila Vida, pa da vidim kak izgledaš sa curkom u buši.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •