Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: menstruacije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ovo sa mirenom i mene zanima....ona bi trebala i hormone otpustati sta ne? Cudno da nisi imala izljeve...

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da ne otvaram poseban topic, pokušat ću se ovdje ubaciti.
    Menstruacije su mi relativno redovite. Prošli mjesec sam uzela escapelle nakon čega mi je menstruacija došla u očekivano vrijeme. No, 17 dana iza toga nekih 36 sati sam ima krvarenje od slabijeg do srednjeg. I sinoć i danas, neki 24. dan ciklusa lagano mi krvari, svijetlije no inače. Papu sam radila prijem mjesec dana i ok. je. Nadam se da ima veze s tim hormonima od prije mjesec dana jer se uopće ne osjećam ugodno.

M.a.r.t.a avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mislila sam, 17 dana od ciklusa nakon tablete.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Kao prvo snorki, mislim da su te varijacije normalne i da nemaš razloga za zabrinutost, kao što je i ginić potvrdio

A sad ja ću se isto pokušat nadovezat na ovu temu...
    Znači neki dan sam navršila 19 godina a pijem kontracepcijske od 15. godine na savjet ginekologa (zbog policističnih jajnika i neredovite menstruacije)
    I sad ovaj mjesec sam odlučila prestat piti tablete i jučer (15. dan ciklusa) i danas sam primjetila smeđi iscjedak...ne znam dal je to krv, ali nekad mi zna biti takav na prvi dan mentruacije...

Inače već sam radila pauze i nikad mi se to nije dogodilo, ali naravno opet nisam dobila menstraciju, a kad pijem tablete redovito dobim ju svaki mjesec točno na vrijeme..
    Zanima me dal se to nekome već dogodilo i dal imam razloga za zabrinutost?

Mislila sam sutra otić do ginekologa za svaki slučaj...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •