Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: garasone kapi i trudnoća?

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno garasone kapi i trudnoća?

imam tešku upalu uha (dijagnoza otitis sr. uh.- riječ je o upali srednjeg uha). specijalist mi je dao garasone kapi na kojima piše da ih ne smiju upotrebljavati trudnice osim ako je korist veća od štete za bebu.
    ceporex pijem već 6 dana i ne pomaže!
    napominjem da sam svu alternativu pokušala, čuvarkuća, gospina trava, inhalacije, topli oblozi, sirup s trputcem...
    u nedoumici sam trebam bi koristiti kapi?
    znam da je odluka na meni, zato molim da mi se jave oni koji imaju sličnih iskustava...

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Re: garasone kapi i trudnoća?

Citiraj anamar prvotno napisa
    imam tešku upalu uha (dijagnoza otitis sr. uh.- riječ je o upali srednjeg uha). specijalist mi je dao garasone kapi na kojima piše da ih ne smiju upotrebljavati trudnice osim ako je korist veća od štete za bebu.
    joj, ovo mi zvuci grozno.
    ne znam sto bih ti rekla, osim da se nadam da ce sto prije proci i da ce ti se netko javiti sa konkrentim savjetom/prijedlogom.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

a je li specijalist znao da si trudna kada ti ih je propisao?
    mislim da je na njemu odluka trebaš li te kapi ili ne, pa ga probaj telefonom uloviti i pitati (ako te se sjeća).

Mi smo prije 2 tjedna te kapi dobili za oči za dijete od 1g5mj i vidjeh unutra da piše da nisu ispitane u pedijatriji , ali sam ih ipak davala jer nam je tako rekla pedijatrica. Od tih kapi upala brzo prođe i male su doze pa valja i nisu neprihvatljive u slučaju koji pišeš: "ako je korist veća od štete za bebu".

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

foška jasno da sam doktoru rekla da sam trudna, ali ipak me je obeshrabrilo to što sam pročitala na uputama, te činjenica da je moja doc opće prakse (koja je trudna) bila sumnjičava glede tih kapi kad ih je prepisivala.

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

evo me od ginekologa, rekao je da je od kapi definitivno veća korist za mene, nego što bi mogla biti moguća šteta za bebu. da sam prvi timestar onda on ne bi preporučio uzimanje garasone kapi, ali s obzirom da sam 16+4 nema štete od njih.
    tako sam večeras odmah stavila kap lijeka, i nekako mi je već lakše.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •