Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Sam u mraku

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Sam u mraku

Nisam mogla smisliti pametniji naslov... Evo o čemu se radi.
    Već nam se više puta desilo da se Lovre zatvori u svoju sobu, u mraku. Kada pokušamo ući - ne da. Nakon minutu - dvije zove nas, otvori vrata i kada vidi da smo tu, ispred, opet se zatvori. I tako u krug.
    Prvi put kad se to desilo, bilo mi je prestrašno. Pokušavala sam ga nagovoriti da izađe, on se rasplakao, još se više opirao, zatvarao.
    Sinoć me iznimno pustio u sobu ali nije dao upaliti svijetlo. Htio je da se igramo u mraku - loptom!
    Imate li neko objašnjenje?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A joj,mmoj neće baš u sobu kad je mrak. Ne da se boji, ali me zove da mu je mrak i da neka mu upalim svjetlo. Oibčno klinci ne vole mrak. :/

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Znam i zato mi je sve još čudnije.
    Što uopće on radi u sobi?
    Sinoć (prije nego me pustio unutra) mi se se učinio da čujem da plače (više 'cvili') - kad je otvorio na njemu nisam ništa mogla primjetiti.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara je imala fazu kad je obozavala mrak (sad ga ne obozava, ali ga se uopce ne boji).
    takodjer, obozava se negdje zatvoriti, sto manji i mracniji prostor, to bolje.
    meni to uopce nije cudno i ne zabrinjavam se zbog toga. nekako mi je cak logicno da djeca podsvjesno osjecaju sigurnost i zadovoljstvo u malim mracnim prostorima (bas kao sto im je bilo i u maternici )
    tvoj maleni je prvi put kad se zatvorio vjerojatno uzivao, ali se uspanicio, jer si se TI uspanicila. on bi se lijepo igrao i uzivao. nemoj izazivati bezveze u njemu strah od mraka, neka dijete uziva

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

moj (14 mj) se isto zatvori u sobu i sav uživa kad ga "nađemo".
    a on mirno stoji u sobi i gleda put vrata.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Moja Ema se ne boji mraka, doduše u mračnoj sobi svjetli radio budilica, pa daje nešto svjetla. I baš voli mrak. tako se i uspavljujemo, ona skače po krevetu i meni...

valjda je to faza (savršeni opis 8) ), možda ga prođe, ako ga pustite

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lutonjice, ima logike to što kažeš. A kako u tom tumačenju problem dobiva pozitivno ozračje - prihvaćam. 8)
    Samo se nadam da nećemo po cijelom stanu morati pogasiti svjetla.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene je mislav sokirao kad smo doselili u stan gdje je dobio svoju sobu i kad je legao i poslije price rekao ajte ca i ugasite svjetlo i zatvorite vrata :shock:

mi to napravili pa stali iza vrata i cekali da nas pozove, nakon nekog vremena, nisam mogla izdrzati pa sam usla a on spava

ni danas se ne boji mraka i nije mu nikakav problem ici po mraku po stanu

ima ih i takvih, mozda kako ih nismo nikad plasili mrakom, ne smatraju to necim strasnim, ne znam?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Uh ja se bojim mrakaaaaaaaa i učinit ću sve da se moje dijete ne boji jer to uopće nije lijep osijećaj. :/

zebra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

maruška naj se nervirat, istražuje. to ti je puno bolje nego da se boji mraka.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    mene je mislav sokirao kad smo doselili u stan gdje je dobio svoju sobu i kad je legao i poslije price rekao ajte ca i ugasite svjetlo i zatvorite vrata :shock:

mi to napravili pa stali iza vrata i cekali da nas pozove, nakon nekog vremena, nisam mogla izdrzati pa sam usla a on spava

ni danas se ne boji mraka i nije mu nikakav problem ici po mraku po stanu

ima ih i takvih, mozda kako ih nismo nikad plasili mrakom, ne smatraju to necim strasnim, ne znam?
    Potpisujem, tako je i kod nas.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

(poslala prije nego sto sam dovrsila )

Cak se po noci probudi i ide u WC po mraku, nas cak ni ne probudi (mi skuzimo da se digla po noci po tome sto u WC-u bude papira, ali ne bude povucena voda jer ne stigne dohvatiti rucku od kotlica).

I stvarno mislim da je to radi toga sto je nismo strasili mrakom i sto oduvijek spava u mraku.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    svoju sobu i kad je legao i poslije price rekao ajte ca i ugasite svjetlo i zatvorite vrata :shock:
    Ovo kaže i Jure, s tim da me je neki dan zvao nazad, da mu ugasim grijalicu jer "siko siki" (svitlo svitli), u sobi mu je inače totalna mračina, i nakon što konstatira "noćina je uuuuuu" sav sretan me pošalje van iz sobe i zaspi. Do kad će tako, bumo videli...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •