Olivija prvotno napisa
![]()
may, hvala na ponudi, ali ja uopće ne koristim uloške za pelene :/
naše rješenje za sada je:
max 2 sata u jednoj peleni, onda dugo luftanje (za vrijeme kojeg se margita pokaka, pametno malo, pa nema drekeca u pelenama). po noći jednokratna :/ plus čudotvorni uriage cu-zn.
Lutonjica, zar ni pocketice ne pomažu kod osipa? U FB je guza čudotvorno suha.I domaće maslinovo ulje je zaaaakon za osip.
Mi smo imali, tj još imam flisani cover, bummis polar, od onog maiden flisa i sav je bio mokar ujutro. a tako mi je jeeeeepi.
od tad ME i popolini za noć, procuri ponekad, valjda kad se prevrće po noći. >Imse vimse nisam probala .....
leonisa, ja sam se samo tješila da su sve te pelene koje kupujem dobra investicija, tj da ih uvjek mogu prodati ako zagusti![]()
Uloške - kissalvuss i tetre, za pocketice thirsties. Racman noćni se može nositi sa thirsties. Njihov me flanel oduševio. Fantastično je mekan![]()
imam samo 4 pocketice za sada(FB, HH, DB i BG), pa onda kombiniram jednu fitted, pa jednu pocketicu, pa fitted, pa pocketicu i tako....
ali već 2 dana, otkad provodim ovu kombinaciju i ono što sam gore napisala, nema crvene guze.
lutonjice,mislila sam na svileni liner... nije klasični uložak, onako je tanak ko papirić
aha, to je umjesto onih papirnatih koje koristim? na tu foru?
to se stavi da guza bude suhaLutonjica prvotno napisa
meni je Imse Vimse cover super samo po danu kad mu češće mijenjam pelenu.
za noć je koma baš zbog pamučnog gornjeg sloja koji navlači vlagu van.
ME coveri su zakon! i s drukerima i na čičak. još nijednu noć mu nisu propustili.
jel netko zna koliko se ceka imse vimse?
kupnja sa njihovog sitea?
zaljubila sam se u kupace gacice i trebaju nam 9.5. a baby shop nema velicinu.
pelene mogu cekati sljedecu nabavu ali kupace, ne.
ocu te i tocka![]()
Imam ti ja žute i plave Imse Vimse do 12 kg, hoćeš korištene?leonisa prvotno napisa
kaj su vam male?
ocem, ocem![]()
Male, šmrc.
Dobio je dvoje nove, još kad bi se htio kupati, to bi bilo super.
Sad ste i mene zarazile za kupaće.... A svrbi me prst već DANIMA!
Sad ste i mene zarazile za kupaće.... A svrbi me prst već DANIMA!
![]()
a jos su i predivne!!!
(mi smo se zapalili za crvene i zute)
:/Vodenjak prvotno napisa
sad ga nemam....al sam ga imala prije nekoliko sati i odgovorila ti. jesi ga dobila?
Meni su OVE apsolutno prekrasne (hvala, Kailash, na linkovima). Pelene su od flisa, veličina small je za bebu 4-8 kg, a moja beba se treba roditi na početku ljeta. Da li će se skuhati u tome, ili da za ljeto nabavim od nekih drugih materijala?
Ja razmišljam o tome da kupim 2 pelene i vidim kako će nam se svidjeti, pa onda odlučimo dalje. Recite mi molim vas što sve treba kupiti - ulošci, gačice :? (npr ako pričamo o Rodinim pelenama)
Možeš kupiti dvije rodine uz koju dobiješ uložak, a gaćice npr MiB. Nisam ih još probala, al svi ih hvale.
Al na forumu ima dosta ponude i pelena i gaćica. ako ti smetaju korištene pelene, možda da uzmeš gaćice koje ne idu direkt na kožu. Preporučujem popolini ili motherease od 'stranjskih' gaćica.
Vjeruj, svakako će ti se svidjeti. samo ih treba sve isprobati i naučiti rukovati s njima. recimo prije 5 mjeseci sam došla do zaključka da fb niš nevalja i da ih sve prodajem.
istina je, istina. Sad mi malo fali da upotpunim cijelu kolekciju, nedam ih za ništa
![]()
Elinor meni su te AIO prekrasne, ali nema dostave u Croatiu, ali ima Yugoslavia.![]()
Elinor - pelenice su prekrasne! A flis ti je inače dobar za ljeto!
Tek sad vidim link![]()
Predivne su, samo nama flis uopće ne drži![]()
Ja sam upravo bila brzoprstićka za lava, no s(kršitelj koda)ing je 23, pelena 31,5... :/ ODUSTALA!
stigao je paket od Vodenjaka!!!! :D :D
Lea je poludila!! prvo e sve povadila van, pa kad sam slozila nazad u kutiju, opet je vadila van i na kraju usla u kutiju i "kupala se u pelenama"!!!
evo fotke: Leina skrinjica
prve tri su Lein rodjendanski poklon od Tiwi i Patrika a ostalo je paket koji je jutros stigao i vec je u masini, jos malo pa ce na strik pa Leinu guzu!!
Vodenjak kissssssssssssssssssssssssssss![]()
![]()
Elinor, pelene su ko iz bajke, predivne, ali stvarno predivne!!!![]()
paket od koga? :?![]()
Leonisa, lijepa ti je gomilica. Znaci i ti si se zarazila?![]()
Neka, neka...
A Lea, kako je ona narasla!![]()
Ma zapravo ne: naše bebe u platnenim pelenama su predivne! Lea je preslatka!!!
paket od koga? :?![]()
Hm, znači svidjele su joj se. Please slike s bazena u Imse Vimse. Puse ljepotici i nadam se da će joj bar nešto odgovarati.
Ma zapravo ne: naše bebe u platnenim pelenama su predivne! Lea je preslatka!!!
tnx cure!
Olivija- tako je, nase bebe
momze- aha....trese me groznica
Vodenjak, nadam se da joj se nisu TOLIKO svidjele da ce ih ko Marin skidati i drzati u rukama.
(btw. meni L. skida jednokratne nadam se da ce cicak biti jaci)
![]()
Lea je prekrasna, a i Tyler voli svoje pelene, pogotovo kad ih tek stavim, pa me gleda u oci dok ja govorim ne, ne, i skida cicak. Pocela sam kupovati samo pelene s drukerima...
jao isprobali SB pocketice i odusevljena sam!!!
1. ovaj materijal (jel to flis?) propusti mokracu u ulozak ali on nioje mokar i guza nije mokra.
2. tako su mekane i male i slatke i guza je manja nego u jednokratnim i ona je slobodnija.
3. totalno sam odusevljena!!! jest da nije za dugu upotrebu, ali i onako jedno pisanje po peleni, ne![]()
Ako ću sebi naručivati, naručim ti lava, nema frke!Olivija prvotno napisa
![]()
Olivija, s(kršitelj koda)ing 23 čega?!
pa kaj ih šalju s olovom?!
Te koje sam ti poslala su stari model jer im je logo naprijed pa tu puštaju, ali nove imaju logo iza i fenomenalne su. Najmanje pelene ikad viđene. Brzo se suše, lijepo izgledaju, maleonisa prvotno napisa
Na sb stranicama uvijek imaju neku akciju pa svrati koji put tamo...
da, SB su se prve osusile.
bas surfam njihovim siteom![]()
jako su udobne i meke!
Mi imamo 8 mjeseci i isto bismo tako rado bili platneni. Mi bismo prvo naručili par komada da isprobamo i da uvjerimo taticu i baku da je to super. E sad pitanja:
Koje su najjednostavinije za korištenje (možda AIO) i gdje ih naručiti u HR?
Spominju se često HM pelene, kakve su te , i u kojem HM-u ih ima?
Uz ove Rodine znači bi nam nedostajao tzv Cover, a gdje se to kupi?
Najesen ćemo u jaslice, kakva su iskustva u vezi platnenih u jaslicama?
Hvala
Ispravljam se, sad mi je odjednom sinulo da HM nije čuveni HM nego "home made"Učimo sporo ali sigurno
bez brige MARIE, taj HM je česta početna zabluda.
govorim čisto iz iskustva.![]()
meni su sad sve jednostavne, i zaštitne mu stavljam bez probema - ali inače uz AIO skroz jednostavne su i pocket pelene. njih u Hr, i jednih i drugih imaš u www.babyshop.hr dok poketica imaš na www.pahuljica.hr
odličan cover tj. zaštitne gaćice ima ti www.smib.net , imaš dobre isto u babyshopu i u pahuljici
s vrtićima još nemam iskustva
btw. welcome!
MARIE :D
Pogledaj malo ove linkove, sve je u Hrvatskoj:
www.smib.net
www.pahuljica.hr
www.babyshop.hr
Na ovoj prvoj adresi imas hvaljene covere, i nisu skupi. Preporucam da uzmes nekoliko razlicitih rabljenih koje se prodaju na Forumskoj Burzi (a stalno se nesto prodaje) cisto da vidis koje vam pasu, a i dodje ti jeftinije.
Nama je 7 mjeseci i uglavnom koristimo kombinaciju fitted+cover, kakica je jos uvijek tekuca, nekako su nam najpouzdanije. Ne treba ti neka filozofija da ih naucis namjestiti, samo malo prakse.
Vimmerby, pisale smo u isto vrijeme!
Btw, ovaj ti je novi avatar bas ce-ce!
hvala, selimo na burzu u potrazi za pelenicama :D
leonisa kako je narasla :shock: nemoš vjerovat kako vrijeme leti....
preslatka je!
![]()
čisti OT;
Dolisa, tnx!
iako ga jako volim, ovo je trenutačni zamjenski!kailash prvotno napisa
vratit će se puhovski samo kad sredim photoshop jer mi je muka od ovih mutnih i zrnatih slika koje mi ispadaju...