ja sinoć završila na hitnoj, a sve zbog nepravilnog položaja pri dojenju. Dojim oslonjena na lakat(greška!!!) i tako oslonjena zijevnula, nešto mi se ukljieštilo na lijevoj strani vrata, katastrofa, otežano gutanje, bol i sve ostalo... Dogodilo mi se to prije mjesec dana 2 puta i uspjela sam to laganim kružnim okretima glave riješiti, jednostavno prestane bol, ali sinoć nikako... Ovi u hitnoj zinuli, nisu nikad čuli za takvo što, pa me poslali na ORL. Završila na ORL, tamo pregled nisam ogla izdržati, pa mi je pošpricao anestetikom grlo(ja sam odmah paničila, a dojenje?, rakao je da nema problema, što sam ja kasnije na internetu i provjerila, lidoakin je ok) , držao mi jezik van i neki metalni štapić uvlačio u grlo, ...fuj. 2 sata mi je jezik i grlo bilo utrnjeno...ma katastrofa. Rekao da provjerim kralježnicu vrata i štitnjaču. U međuvremenu dok mi je on tako razglavljivao usta bol je i prestala, i ja kažem sad je ok ne treba mi više ništa, ali neeeeeeee, vi ste došli na pregled i pregled ćete i dobiti.. :? , i tako mi je usprkos mome negodovanju ipak napravio pregled. Ali to jei ok, ne želi on da se meni nešto iskomplicira tijekom noći pa da njega okrive što me je pustio, i tako ima dosta shita u tom pogledu na tv...
Eto imali smo burnu noć...Trebala bih na portal staviti sličicu u kojem položaju NIKAKO NE dojiti!!! Ali nemam baš vremena za to. Definitivno bi trebalo upozoriti mame da ne rade ovo što sam ja radila.
Evo nadam se da kužite o kojem se položaju radi!!