evo mene opet. dnevno ima mokrih pelena koliko i podoja jer ih mijenjam prije svakog podoja. u 24 sata imamo oko 7 podoja,nekad 6 a nekad 8,zavisi koliko spava. stranu mijenjam kod svakog podoja ali joj ponudim i drugu.Koliko ima mokrih pelena dnevno? Koliko podoja dnevno imate u 24 sata? Koliko često? Koliko često mijenjaš strane?
nije prehladena,i ja sam to pomislila al nema nikakve simptome.Jel beba možda prehlađena, ima začepljen nosić?
[/quote]Da li si u zadnje vrijeme konzumirala nešto novo od namirnica što bi joj možda moglo zasmetati? Evo, npr luk, češnjak...ili si primala kakve lijekove?
nisam jela nikakve naminice koje i inace ne jedem,al to su uglavnom juhe i leso meso,ponekad sa rostilja bez zacina ili peceno. nikakve ljekove,i kad me glava boli ne pijem nista bas zbog nje.
nikakve naslage,ni osip a za desni nisam bas sigurna-stalno gricka rukice i bali malo vise nego prije. danas se malo popravila,samo je dva dojenja protestirala al i to smo nekako uspjeli,malo pjevanja i glupiranja da joj odvucem paznju i nekako je pocucala dovoljno. valjda. zadnja dva podoja je zaspala na cici i ostavila sam je tako dok se nisam ukocila,oko sat vremena. al ne znam kako da odredim dal je jos gladna. kad je spustim otvori okice i place,gura rukice u usta... kao da bi jos papila. al kad joj ponudim cicu jos gore place. prva tri mjeseca je bila super,mislila sam da smo se odlicno uhodale a sad mi se cini da nista ne radim kako treba. nikada nije plakala ovako.Da li beba ima kakvih bijelih naslaga u ustima, pelenski osip?
Vidiš li možda da ima nadražene desni?