Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Posteljina

tileo02 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Posteljina

Tražim bezuspješno dječju posteljinu dimenzija cca 110X180 (200), ali ne onu za 200 kuna, nego nešto jeftinije sa nekim dječjim motivom, (ne mora biti neki popularni lik iz crtić, to već imamo.)
    U ponudi sam našla uglavnom malo čudne dimenzije, ili 100x150 ili 140x200, za jednostruki poplun-nema.
    Nisam iz Zgb, ali često dolazimo u shoping pa bi se htjela informirati, da ne lutam.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Mi smo kupili u tvorničkom dućanu Čateks-a šarenu tkaninu, s medekima, konjićima itd. i dali sašiti. koštalo nas je sve skupa ispod 100 kn. restli su jeftini.
    a tak se lijepo da iskombinirati. gore motivi, dolje jednobojna tkanina...
    a da tak probaš

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bravo Riana. Cijene u dućanima su tako prenapuhane...ja čak i kad nemam vremena- a samouka sam švelja i nekad stvarno zbrljam na brzinu- trilijun puta bolje sašijem nego što imam dućanske...Jedino se divim onim preskupim...al uz malo truda ni moji uratci ne zaostaju puno za ovim šminkerskim stvarčicama...ono tipa malo mašnica-diskretno, tkanina ultra mekana...

Ma to sam obožavala činit u trudnoći, kad sam imala krcato vrimena i puno neprospavanih noći...čak sam i vezla :shock:

Početno

I mi smo isto obavili šoping u Čateksu. Ne da je samo super jeftino nego je i dobar materijal koji se da kombinirati sa svim i svačim. Npr. nisu imali željene dimenzije pa je šogorica sašila, a k tome sam onda kupila ogradicu za krevetić i vreću za spavanje istog dezena. Čak i to sve skupa nije bilo dvjesto kuna ....

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo recimo u splitu, da sad ne imenujem dućan šivaju posteljinu za 25 kuna... nije greška, dvadeset pet kuna.
    ljetni materijal sam platila cca 60 a flanel 100-tinjak kuna. super isplativo.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Al jel bimogli nešto izvesti

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ajmo malo aktualizirati ovaj topic.
    ja sam jučer skoro pala u nesvjest kada sam vidjela cijene posteljina. Da li netko zna gdje u zagrebu ima materijala sa ljepim dječjim uzorcima koji bi se mogao korisiti za štivanje posteljine - odnosno šlifera i jastučnice za malu posteljinicu.
    isto tako pretpostavljam da taj materijal treba biti 100% pamuk il sam u krivu?

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

možete kupiti i veliku posteljinu sa ekakvim prugicama ili drugm "oku ugodnim" šarama i jednostavno ju prekrojiti u posteljinu odgovarajuće domenzije.
    Na kraju ispadne jeftinije nego da ste kupili materijal a od navlake za jorgan vam još ostane dosta platna i za navlaku za ogradicu!
    a posteljine za odrasle su često na akcijama ( i još onda i sebi kupite istu takvu i super :D )

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Imaš u Ilici 500, trgovina se zove Pamigo.Imaju veliki izbor dječjih motiva, mislim kada sam ih zvala da mi je ženska rekla da imaju oko 25 uzoraka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •