Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Kasni mi...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kasni mi...

Prvu menstruaciju sam dobila 11 mjeseci nakon poroda,sad bi trebala doci druga,no nema je :/
    Kasni mi 10 dana. Na dva razlicita dana imala sam nesto kao predmenstr. bolove i mislila -sad cu dobit,al nista.
    Uz to jucer i danas kao da imam blagu mucninu i napuhnuta sam. Sama nisam sigurna koliko je to objektivno,a koliko si samo to umisljam.

Sto mislite? Ili je to kasnjenje samo uobicajena pojava dok se ciklusi jos nisu ustalili?

Početno

a da napravis test? za svaki slucaj???

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A da bebica ne kuca ponovno na tvoja vatašca? :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je druga menstruacija kasnila cijeli mjesec dana i ritam se polako ustalio. A sad, sama procjeni koliko ste riskirali.. u svakom slučaju želim ti vijest koju želiš

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala na odgovorima!
    Sanse za trudnocu su minimalne,al ipak ne i nemoguce.
    Na trenutke mislim da nije nista,da je kasnjenje normalno u pocetku,a na trenutke mi se cini mozda ipak...

Početno

najsigurnija ces biti da zaista napravis test...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj..ma znam,ali iz nekog neobjasnjivog razloga kao da se bojim napraviti test.
    Da se bar javi netko sa slicnom pricom.

Početno

cega se bojis? rezultata na testu? ja mislim da je rezultat ma kakav bio, ipak smirujuci, jer ces znati na cemu si i u skladu s tim postupati..
    mene bi vise ubilo neznanje, tj neizvjesnost

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja ti imam sličnu priču- kasnila mi, pa sam se nadala da nisam trudna, drugi dan bi umišljala da jesam i da se moram pomirit s tim, pa smišljala imena, treći dan opet analizirala i zaključila da i ne mogu baš teoretski tj sa malom mogućnosti bit trudna.. i onda opet kupila test i nije bilo plusića.
    I priznajem da mi je onda bilo i malo žao što nisam t., od svih tih zamišljanja što bi bilo kad bi bilo.
    Zato lijepo pošalji nekoga u ljekarnu i rješi dilemu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da ili Ne, pitanje je sad!?
    svi tvoje saznanje.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ninaaa?! Hajde sad si zagolicala pa daj pliz riješi nas strepnji.

za oba rezultata

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Imam ti ja sličnu priču. Prvi ciklus nakon poroda mi je bio cca 6 tjedana, drugi cca 5, treći cca 4, a u 4. ciklusu sam ostala trudna jer sam pretpostavljala da neće biti duži od prethodnog. Kad me je zabolio jajnik dva dana nakon što smo se prestali štititi, sve mi je bilo jasno 8) .
    Poanta je da nema pravila, ali kad si već otvorila topic mogla bi napraviti testić da umiriš našu znatiželju .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Danas opet mucnina... Osjecam da sam gladna,al kad krenem nesto jesti,pocne mi bit mucno. Ak nisam trudna,onda sam bolesna.
    Ili je to sve posljedica psihe? :/
    Od menge,bolova i sl. ni traga ni glasa. Luda sam!

Početno

jos nisi napravila test???
    po mojoj slobodnoj procjeni ti si trudna

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj Daphne...tako bih to htjela! Al tek sam pocela radit,pa mi je zbog toga :/
    Test sam kupila,al ga nisam napravila. Stalno se uvjeravam da nisam trudna,da cu dobit,jer sanse za trudnocu su minimalne(il sam bas ja sretnica koja zatrudni od jednog sexa ) al nesto me kopka... mozda ga sutra ujutro napravim.

Početno

ajde ti napravi test i rijesi se nedoumice... drzim ti fige da ti bude ono sto zelis!!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nina, sretno!
    OT, meni je Daphne imala najljepši potpis koji sam srela na forumu, ono "mojih pet princeza"

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Pozdrav!
    Kad čitam Nininu priču kao da vidim sebe. Taman počela raditi, curica mi napunila godinu dana, i meni kasni. Ja 100 posto uvjerena, nemoguće da sam trudna.., govorim samoj sebi, računam, ..nema šanse. Nismo ni planirali, bar još 2 godine. Uzela test, čisto da potvrdim ono u što sam bila uvjerena - da nisam trudna-. Kad ono,..plusić! U meni dvojake emocije, očaj, pa oduševljenje, a svašta svašta. Al na kraju svega bilo mi je jako drago da je tako ispalo, devet mjeseci kasnije svijet je ugledao moj mali Matija - "dar božji", stigao dan poslije Božića. Zato Nina, kako god ispalo, dobro je.Najgore je ipak od svega iščekivanje i nedoumica, zato, test neka pokaže rezultat!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nina ajde ti lijepo napravi testić jer mislim da smo svi onako, u iščekivanju :D

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I????????i jesi li ga napravila? nestrpljive smo :D :D

Početno

niiiiiiiiiinnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaa :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vec sam odlucila da necu radit test,kad opet dodem na ovaj topic.
    Skroz ste me nagovorile,a posebno pahuljicina prica.
    I test kaze ne. Neznam bih li se radovala ili tugovala.
    Sad kakve sam srece,menga ce doci vec sutra! Glavno da sam ja bacila 70 kuna

Početno

ma hajde, nije sve tako crno... ako si zaista zelis jos jednu bebu, kreni u akciju, a ako ne tako brzo, pricekaj malo i onda kreni...
    bolje je da znas jesi li trudna ili ne kako bi se mogla i ponasati u skladu s tim...

a mozda si samo imala kasnije ovulaciju pa je rano za test???

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nina i meni je test prvo pokazao da nisam pa sam dobila sunce moje malo 25.06.06. Kako kaze dapne mozda ti kasni

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nina i meni je test prvo pokazao da nisam pa sam dobila sunce moje malo 25.06.06. Kako kaze dapne mozda ti kasni

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma nisam,evo vec mi je 40 dan ciklusa.
    Da jesam,danas bi test morao pokazat. Ako ne dode za par dana,odoh ja do ginicke da vidim sto se poremetilo.
    Puse svima do iduceg,trudnickog topica

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Nina prvotno napisa
    . Ako ne dode za par dana,odoh ja do ginicke da vidim sto se poremetilo.
    normalno je da ciklusi nisu ustaljeni i redoviti nakon poroda..ako se više ne brineš za trudnoću onda ne moraš brojat dane, 11 mjeseci menst. nije bilo, pa joj daj vremena da polako dođe i odradi svoje..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I sad mi to kazes? Pa prvo sam i pitala jel je normalno da kasni,a uglavnom su dosli neki postovi i pp-ovi o trudnocama.
    Ma nema veze. I dalje cekam.
    Al se i dalje osjecam cudno(da ne kazem trudno) Jucer i danas kao da se spremala menga opet,nosila sam cak i ulozak za sigurnost i danas se sve smirilo.
    Ma ne vrijedi mi sad nista tu puno pisat i mozgat. Mogu samo cekat.
    Pozdrav

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa
    Meni je druga menstruacija kasnila cijeli mjesec dana i ritam se polako ustalio. A sad, sama procjeni koliko ste riskirali.. u svakom slučaju želim ti vijest koju želiš
    Pa evo rekla sam ti i na početku topica istu stvar, da je meni druga mens. nakon poroda kasnila cijeli mjesec, a to znači da je jedan mjesec nisam uopće dobila, da sam brojala dane izbrojala bih ih 60..

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

i meni je kućni test bio negativan. Samo što sam ja svoj platila cca 25 kn 8) .

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Meni je danas 39. dan ciklusa. Inače su mi od 28 dana do 34. Uh mislim da ću se raspuknuti.
    Boli me trbuh kao da ću procurit pa se onda smiri. Radila sam 3 testa i svi su negativni, a i da budem iskrena nekako ne mislim da sam trudna...
    Pričekat ću još malo pa ako ne dođe, idem kod dr.
    Jel može bit da je to zbog promjene ritma života? Radim ko crv svaki dan, 2 kg. mršavija nego što sam bila prije trudnoće s Pijom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spooky,jos nista? Ni kod mene :/
    Koliko si menstruacija imala do sad(nakon poroda mislim)? Jesu te prijasnje bile redovite?

Početno

nina ajd doktoru ili izvadit betu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

odi ti vadit krv da vidimo beta hcg ili kod ginekologa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hej Daphne,pa ti imas peterostruko iskustvo! Pa kako je tebi bilo-jel ti menga dolazila redovito nakon poroda kad je opet pocela?
    Kod mene jos nista.
    Kod doca sam dobila termin tek 29.03.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nina, ja sam mengu dobila cca 6 mjeseci nakon poroda. Onda sam iza toga opet imala mengu nakon 15 dana. Te prve su bile jako slabe i trajale su jedva 3 dana. I onda sam dobila nakon 45 dana, a ta je bila prava. I nakon toga mi svaka dolazi nakon 45 dana. I točno kužim i da je ovulacija kasnije, negdje oko tridesetog DC. S obzirom da dojim i to punom parom, ja se ne zabrinjavam.
    Dakle ili si trudna, što je vrlo jednostavno provjeriti tako da odeš kod svog doka opće prakse i tražiš uputnicu za vađenje bete ili se uputiš u privatni lab, ili su ti ciklusi produženi (da li dojiš).
    Moj ti je savjet, kao i ostalih cura da provjeriš betu kako bi saznala da li si trudna.

Spooky, lako moguće da je zbog turbo tempa kojim živiš.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

41, 38, 48, 40, 34, 31, 31, 43, 34, 28, 34, 34, 28

Ovo su moji ciklusi posle porodjaja.
    Kod ovog od 48 sam se jako zabrinula, i krenula sa dijetom.
    Kao sto vidite, imalo je efekta.
    Ne znam da li imate visak kilograma, ali moj problem je definitivno nastao od viska kilograma + dojenje, koje je bilo (i sad je) veoma cesto.

Ovo kad se vratilo na 43 sam se zaista bila ponovo udebljala.

Necu da generalizujem, ali eto, jedan slucaj.

Početno

nina, ja nemam srece s mengama, kad ne dobijem trudna sam i tih 9 mj nemam...
    nakon toga budi sigurna cim prodje onih 40 dana, 15 dana nemam pa onda dobijem i od onda ko sat na 28 dana

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj daphne prvotno napisa
    nakon toga budi sigurna cim prodje onih 40 dana, 15 dana nemam pa onda dobijem i od onda ko sat na 28 dana
    pa daphne, to bas IMAS srece sa mengama.

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa
    Citiraj daphne prvotno napisa
    pa daphne, to bas IMAS srece sa mengama.

vjeruj mi ja bi radije da je nemam... mrzim je iz dna duse, jer je duga, i obilna... ko da u kupatilu otvoris slavinu na najjace i ostavis tako 7,8,9 ili nekad i 10 dana

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Haj, hoj, eto meni je stigla još u ponedjeljak

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovako- meni je ta prva menga bila bas ono...prava.
    I trajala je dugo,6 dana(inace mi traje oko 3 dana).
    Zatim,visak kilograma nije u pitanju.Imam 3 kile manje nego prije trudnoce.
    Dojim jos uvijek.

Neznam...Kao sto sam rekla,termin sam uspjela dobit tek 29.03.
    Poludit cu! A mozda i dobijem prije...ili rodim do tad

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Moja uvijek traje 7 dana, a prvih 4 je kao da otvoriš pipu...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo silno nagadanje je probudilo znatizeljnu,nestrpljivu babu u meni,pa sam napravila jos jedan test,maloprije
    Negativan je. Dakle,sad sam 100 posto sigurna da nisam trudna.
    Ipak cu sad mirnije docekat 29. kad cu valjda saznat o cemu se radi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nina- ja sam uvjerena da je sve ok i da ćeš je dobit za koji dan!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

...ja sam prvu dobila nakon 6 mjeseci,a drugu tek za tri mjeseca...treća ko zna kad će...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nije mi se dalo otvarati novu temu, a ova možda baš i nije prikladna za moj slučaj jer nikako nisam netom "Nakon poroda" već 4 i pol godine nakon drugog poroda, a ono što me veže uz ovaj naziv teme je da mi kasni i to cijelih deset dana, a što nije nikada jer imam vrlo redovite cikluse i sad sam malo jeli neznam kak bi to nazvala...zbunjena najblaže rečeno i nekako nemam hrabrosti otići po test. pa si stalno govorim pričekat ću još dan-dva sigurno će doći, ali nje nema pa nema.
    Istina da baš i nisam nešto planirala još jednu trudnoću pa sam malo i zabrinuta. I na ovoj sam Un dijeti pa možda me i to malo smučkalo.
    Uglavnom definitivno čekam još pet dana i onda idem po test.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za 5 dana možeš otići direktno kod ginića...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •