pa Živković je taj koji je zabranio tate na porodu. prije njega je to bilo dozvoljeno.ana-blizanci prvotno napisa
pa Živković je taj koji je zabranio tate na porodu. prije njega je to bilo dozvoljeno.ana-blizanci prvotno napisa
Kaj se klistiranja tiče, mene su klistirali kad sam primljena u bolnicu (12h) ali s obzirom da se do večeri nije niš dogodilo, dali su mi večeru i nisu me više kasnije klistrali, a rodila sam drugi dan u 20h. I naravno da mi je na porodu malo pobjeglo usred tiskanja. I kaj, to su pokupili i hitili u smeće i stavili mi novu krpu pod guzu
. Beba je izašla tek nakon toga.
e to nisam znala....da je on zabrania posjete. :/
pričala sam s Anićem o tomeana-blizanci prvotno napisa
nije stvar u tome da im smetaju M-ovi na porodu, nego je samo jedna rađaona za 3 žene (2 stola + stol za carski), a međusobno su samo odjeljene zastorom, pa kad nečiji M ulazi može vidjeti drugu rodilju (međunožje i ostalo) , pa nije baš dobro, mislim da bi to ženama moglo jako smetati (pogotovo što je mali grad , pa može biti znanac )
moj doktor mi je reka da nema problema ako bude vikend , on dežuran i budemo sami ... rulet
prva faza se odvija u sobi , pa je MM mogao biti sa mnom
sto se tice depilacije dolje, mogu ohrabriti autoricu da tako pika i smeta samo u pocetku...ako se do tad nisi depilirala...ali ako to radis cesce onda prestane pikati.