Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: brijanje i klistir

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ana-blizanci prvotno napisa
    MGrubi živković ti je šef odjela pa mislim da bi on možde dopustija da TM bude s tebon.nisam sigurna.a ta doktorica koja je ajme ti je......e moram ti to poslat na pp.
    pa Živković je taj koji je zabranio tate na porodu. prije njega je to bilo dozvoljeno.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kaj se klistiranja tiče, mene su klistirali kad sam primljena u bolnicu (12h) ali s obzirom da se do večeri nije niš dogodilo, dali su mi večeru i nisu me više kasnije klistrali, a rodila sam drugi dan u 20h. I naravno da mi je na porodu malo pobjeglo usred tiskanja . I kaj, to su pokupili i hitili u smeće i stavili mi novu krpu pod guzu . Beba je izašla tek nakon toga.

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e to nisam znala....da je on zabrania posjete. :/

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ana-blizanci prvotno napisa
    e to nisam znala....da je on zabrania posjete. :/
    pričala sam s Anićem o tome
    nije stvar u tome da im smetaju M-ovi na porodu, nego je samo jedna rađaona za 3 žene (2 stola + stol za carski), a međusobno su samo odjeljene zastorom, pa kad nečiji M ulazi može vidjeti drugu rodilju (međunožje i ostalo) , pa nije baš dobro, mislim da bi to ženama moglo jako smetati (pogotovo što je mali grad , pa može biti znanac )

moj doktor mi je reka da nema problema ako bude vikend , on dežuran i budemo sami ... rulet

prva faza se odvija u sobi , pa je MM mogao biti sa mnom

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sto se tice depilacije dolje, mogu ohrabriti autoricu da tako pika i smeta samo u pocetku...ako se do tad nisi depilirala...ali ako to radis cesce onda prestane pikati.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •