Kako oprati fleke od dezodoransa. Na svim majcama, kosuljama mi ostaju zute fleke i pranjem u masini se ne skidaju. A probao sam svakave praskove, i obicne i tecne, i nece... Stavljao sam i venis, malo skine, ali poznaje se...Kako da se resim toga?
Kako oprati fleke od dezodoransa. Na svim majcama, kosuljama mi ostaju zute fleke i pranjem u masini se ne skidaju. A probao sam svakave praskove, i obicne i tecne, i nece... Stavljao sam i venis, malo skine, ali poznaje se...Kako da se resim toga?
nema druge nego promijenit dezić!
i ja sam uništila dosta robe s lošim dezićima... nikad nisam uspjela skinuti fleke s odjeće..
probaj Dove i Nivein invisible... oni ne ostavljaju fleke.. bar ne meni![]()
Preporučujem Garnier dezodoranse. A protiv fleka - jesi li već probala prokuhati odjeću?
Ja ih znam pošpricati prije pranja s pre-wash sprayom. Imaš i skupih, ali ja koristim BLink - robna marka iz Muellera. On je u rozoj bočici s raspršivačem (slične boje kao Vanish, samo malo tamnije), i mislim da je pakiran 750 ml. JEdna flašica mi traje skoro godinu dana, ali sve fleke i znojne pazuhe i mrlje od dezodorana prešpricam s time. Pogotovo kad je nešto osjetlojivije pa ne perem na barem 60 stupnjeva nego na nižoj temperaturi. Meni to dobro funkcionira.