-
jedna žena sa posla isto godinama stavlja samo pola tablete, doduše, ona suđe "opere" prije stavljanja u suđericu, i čudom se isčuđava meni koja "ne perem". Ona je kupovala somat, calgonit i sl. sad se na moju preporuku prebacila isključivo na Adrit iz Lidla.
stavim nekad pola tablete, a kao najbolje su mi se pokazale one iz Lidla, kupujem isključivo kad su na akciji, uvijek najave u onom svom letku, prošli put su bile 20 kuna 40 komada, i odmah je muž uzeo tri paketa.
ja imam končarevu perilicu, bila je na akciji pa smo ju onda neplanirano uboli, ima pet programa, ja stavim na onaj zadnji, sa najvećom temperaturom, i nikakvih problema.
bila mi je rođaka iz Austrije ovaj vikend i veli da ona uzima samo u Sparu i da je 4,5 € sto komada, a da je nedavno na akciji plaćala 3 € . JA nemam Spar u Slatini, možda da pogledate i tamo ako je i kod nas takva cijena. Kaže da su joj još i najbolje,
ne znam, možda je zbilja do perilice, meni moj Končar i Adrit iz Lidla zakon. Dok ne stigne Spar pa da i to probamo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma