Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Perilica/sušilica kvar!

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Perilica/sušilica kvar!

Crkla mi sušilica

Godinu i pol stara - perilica sušilica Candy CLD 135. Prvi je dva dana puštala vodu van (dolje na pod) onda je hladila zauvijek i sad ne reagira uopće. Perilica radi - s njom sve u redu!

Što bi moglo biti? Nešto s grijačima?

Jel imao tko problema s tim modelom?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jesi je kad cistila? naime imas termostat koji se automatski iskljuci ako imas u cijevi iza puno onih mucica, ciscenje traje cca 5-10 min. jos uvijek imas garanciju, nazovi servis da ti oni to naprave. usput ce ti promijeniti i termostat jer sad imas neke nove koji se sami i ukljucuju, uf sto sam ga sad objasnila. uglavnom meni su vec dva puta cistili mucice i jednom priomijenili termostat. sve ce biti OK, e da obicno dodju dva dana nakon zvanja, dakle telefon u ruke da ti stignu u subotu

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sorry tek sam sad skuzila da nisi iz ZGB-a , ali servis obavezno zovi i nemoj sama pokusavati cistiti mucice jer onda mozes izgubiti pravo na garanciju.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Meni je jer nisam potvrdila garanciju i izgubila račiun.... Mi koji pažljivo čuvamo saki računčić.... uh_ah!

Otvarali smo filter... tamo nikad ništa. Zvala servis! Nadam se da će uskoro jer mi je veš kao kamen, a o pelenama da ne pričam...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

cula sam da se na toj mashini istegne kaish i nesto rasteluje. lako se popravlja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •