Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: [b]STRIJE[/b]

kitty

Početno [b]STRIJE[/b]

pozdrav!
    molim vas savjet da li imate i kako ste se riješili strija.
    imam ih po nogama, trbuhu, stražnjici
    prošlo je godinu dana od poroda i još su tu.koristila sam razne kremice ali ništa.
    SAVJET!!!!tako su ružne!!!!!!!!!!!!!

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jesi probala neko ulje?

Ja sam u trudnoci koristila Weledino bademovo ulje.

A ne znam bas da ih se moze rijesiti u potpunosti kad su vec jednom nastale. :/

Ili...?

Ima li neka da zna neku kombinaciju s etericnim uljima?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

za strije nema pomoći.

luci2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nažalost nema pomoći-ja neznam nikoga ko ih je dobio više od mene,probala sam svašta i u trudnoći i poslje-meni su nakon godinu dana još crvene i jedino šta možemo je pomirit se da su tu i zamislit si u glavi da smo najljepše na svijetu

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Istina, jednom kada se dobiju strije više ih se ne može maknuti uz pomoć krema i sl., jedini način je fizički tj. dermoabrazija ili neki sl. tretman koji rade dermatolozi, kozmetičari i sl. Treba se malo raspitati.
    Mislim da je jako, jako važna prevencija. Moja poznanica koja je rodila prije dva mjeseca rekla je da je u trudnoći koristila neko Johnsonovo neutralnog mirisa mlijeko za tijelo i ulje od pšeničnih klica od Aromatice (1 dcl 100 kn ).
    Ja si razmišljam da već sada počnem mazati tijelo (nisam u drugom stanju ali bi krenuli sa pokušajima za dva mjeseca-vječanje ), tako da već sada kožu što više nahranim i da što više bude mekana i rastezljiva pa možda na taj način barem malo spriječim nastanak ili jačinu strija.
    Zanima me kakva su vaša iskustva, s čime ste se mazale, jeste li uspjele te strije spriječiti ili barem umanjiti ih...
    Hvala vam i pusica

Tessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ili se mazati prije nego nastanu, a nastaju jer je koža suha, nije dovoljno elastična i uslijed rasta ili širenja počne pucati
    ili
    proguglajte "poliklinika Poliderma", dr. Dinko Kaliterna

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a vidi topika:

Strijeeeeeeeeee

kobila_suzy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Biljna ulja: divlja ruza, psenicne klice, macerat kantariona, macerat gotu kole. Etericna: ruzmarin verbenon, spanjolska lavanda, smilje, sjeme mrkve, busin, mirta cineol, vetiver, neroli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •