Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Što su to imunomodulatori?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Što su to imunomodulatori?

Zanima me što je to. Dermatologica nam je za AD rekla da probamo ak hoćemo Elidel kremu 0,05%. Kak to misli ak hoćemo?! Ja pitala u ljekarni, ima samo 1%tna i košta 30g 307 kn!!! :shock: Mene samo zanima šta je to konkretno. Navodno da nije za bebe ispod 6 mj.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ne bih te htjela plašit, ne znam kak je s kremama, a li i nama su u Klaićevoj nudili da probamo sa imunomodulatorima. To su navodno neki novi lijekovi za liječenje AD-a i naravno nisu još dovoljno istraženi.

Kratko vrijeme nakon što je nama to preporučeno (prije cca 2 godine) je u novinama izašao članak o štetnosti tih imunomodulatora, i da se zapravo još uvijek ne znaju njihove nuspojave, i da treba biti jako oprezan u njihovoj upotrebi.

Ja nisam ni pomišljala Roku to davat jer čim mi je rekla da je to nekaj novo, meni je linkalo u glavi novo znači i neistraženo u potpunosti, pa nisam htjela da moje dijete bude pokusni kunić.

Ovo je samo moje mišljenje.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Hvala ti, bilo mi sumnjivo čim je dr rekla: ak hoćete.

deedee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

http://www.fda.gov/cder/drug/infopag...el/default.htm

Uglavnom, FDA navodi da postoje rizici za razvoj raka, pa preporucaju da se koristi kad vise nista drugo ne pomaze i nikako za djecu ispod 2 godine.
    Meni je dermatologica odusevljeno izreklamirala lijek tako da sam ga odmah otisla kupiti. Tek naknadno sam cula da je sumnjiv, no na srecu nismo ga dugo koristili.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •