-
Što su to imunomodulatori?
Zanima me što je to. Dermatologica nam je za AD rekla da probamo ak hoćemo Elidel kremu 0,05%. Kak to misli ak hoćemo?! Ja pitala u ljekarni, ima samo 1%tna i košta 30g 307 kn!!! :shock: Mene samo zanima šta je to konkretno. Navodno da nije za bebe ispod 6 mj.
-
Ne bih te htjela plašit, ne znam kak je s kremama, a li i nama su u Klaićevoj nudili da probamo sa imunomodulatorima. To su navodno neki novi lijekovi za liječenje AD-a i naravno nisu još dovoljno istraženi.
Kratko vrijeme nakon što je nama to preporučeno (prije cca 2 godine) je u novinama izašao članak o štetnosti tih imunomodulatora, i da se zapravo još uvijek ne znaju njihove nuspojave, i da treba biti jako oprezan u njihovoj upotrebi.
Ja nisam ni pomišljala Roku to davat jer čim mi je rekla da je to nekaj novo, meni je linkalo u glavi novo znači i neistraženo u potpunosti, pa nisam htjela da moje dijete bude pokusni kunić.
Ovo je samo moje mišljenje.
-
Hvala ti, bilo mi sumnjivo čim je dr rekla: ak hoćete.
-
http://www.fda.gov/cder/drug/infopag...el/default.htm
Uglavnom, FDA navodi da postoje rizici za razvoj raka, pa preporucaju da se koristi kad vise nista drugo ne pomaze i nikako za djecu ispod 2 godine.
Meni je dermatologica odusevljeno izreklamirala lijek tako da sam ga odmah otisla kupiti. Tek naknadno sam cula da je sumnjiv, no na srecu nismo ga dugo koristili.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma