Vidim da trenutno nema nikog na ovom podforumu, ali se nadam da možda ipak naiđe netko tko će imati kakav savjet.
Dakle, mala je pokupila enterovirozu (najvjerojatnije - jer teta u vrtiću kaže da ih je još troje doma s tim) - simptomi su joj 38,7 temperatura prvi dan + proljev (samo jedan u cijelom danu), drugi dan niža temp i opet samo jedan proljev, danas nema temp, ali ju stalno pika u trbuhu i guzi i iscrpljena je, odbija klopu, a ni do pića joj baš nije (makar ju forsamo kolko možemo).
Jučer i prekjučer je jela (to malo kaj je pojela) sve po preporuci za zatvaranje - šipkov čaj, štapiće, malo dvopeka, prežganu juhu, ma kad razmislim skoro niš, do navečer kad joj je postalo bolje i pojela je pola mandarine. Danas nije niš jela, samo je pila.
Trenutno spava od iscrpljenosti, a ja nazivam dežurne pedijatre i naravno da ih nemrem dobiti jer se ne javljaju. Sad sam već pri odluci ići privatnom. Na zaraznu mi se nikako ne ide, da tam ne pobere još tko zna što.
Čini mi se da bi se ona trebala pokakati a ne može. Čudno mi je da ima proljevastu stolicu a kakala je samo 2 puta u 2 dana.
Sad sam totalno zbunj-zbunj i ne znam da li da joj i dalje dajem dijetnu hranu koja potiče zatvaranje, ili bi joj pak trebalo malo pomoći da se pokaka i da to sve izađe.
Čak smo razmišljali i o čepićima, ali mi je moja doktorica (nije pedijatrica) rekla da ona nebi. Eh, sad... kaj napraviti? :? :?