Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Grozna noć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Grozna noć

Filip se budio svakih 20 do 30min, grizao bi bradavicu navlačio, negodovao i tako po 15 min pa zaspao. I sve do 5h kada ga je MM uzeo iz sobe. Pomislila sam da je možda gladan pa smo mu složili adaptivno. Na bočicu je urlao okretao glavu i ono malo što mu je iscurilo je pljunuo. Bradavice su mi koma i što da sad radim. Ako ovako nastavi dobit ću gadne ragade.
    Nije bolestan, doduše ima proljevaste i sluzave stolice ali samo 1 - max 2 u danu za koje pedijatrica misli da su zbog zubića.

Još jedna ovakva noć i završit ću u Vrapću

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Neznam kako bi te utješila pa ti samo šaljem , stvarno vas je krenulo ovih dana.
    Drži se.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi smo imali takve besane noći i jednako takve stolice kada su nam krenuli zubići.2 odjednom,a onda svakih tjedan i pol po jedan.
    zamisli samo kako njih boli,a ne mogu si pomoći.
    izdržite!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Znam da je Filip mali - ali mu ipak svaki put objasni da te boli ti sto radi ... bebe zaista razumiju. Mozda da mu ponudis one hladne silikonske obruce da gricka!!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne znam da li znas za purelan kremu za dojke.ja sam imala gadne ragade i zvala sos telefon za dojenje pa su mi curke rekle za tu kremu.super je i puno mi je pomogla.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Purelan kremu je potrebno oprati prije nego se bebi ponudi dojka, tako se opere i prirodna masnoća koja se luči iz sitnih žlijezda na bradavicama.
    Za zalječivanje ragada najbolje je namazati bradavice vlastitim mlijekom i ostaviti ih da se suše na zraku. Dakle - toples. 8)

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Purelan kremu ne treba prati s bradavica.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja imam gadne regade na dojkama jer nam je i početak dojenja bio vrlo težak sad bi mi dobro došla bilo koja mast trenutno koristim betrion mast koju isto tako moram isprati sa bradavica a samo mazanje sa mojim mlijekom je čista fantazija jer je rana na desnoj dojci ogromna kao da je vrh bradavice popucao po pola
    svaka je pomoć dobro došla
    uz to nakon podoja me tako bole bradavice ali ne šta ih moje malo zlato izgrize(a možda čak i je) više osjećam bol u unutrašnjosti vrha
    ima li koja pomoć za to?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Koliko je beba stara?
    Koliko ima mokrih i pokakanih pelena? Kako napreduje?
    Jesi li pogledala tekstove na portalu o ispravnom polozaju na dojci, tehnici sisanja? Kako dojite, u kojem polozaju, kako beba prihvati dojku, boli li na pocetku podoja, u sredini, na kraju?

Inace, mast koja se ovdje spominje je Purelan, proizvodjac Medela, sastav 100% lanolin, ne ispire se sa bradavica prije podoja.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ispravljam vlatiti netočan navod

Prošlo je godinu dana od mojih tegoba sa ragadama. Purtelan tada nisam našla u našim ljekarnama.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Dobro napreduje, piški puno i kaka 1x dnevno - uvijek pred jutro. Čak ga netreba niti nositi, on šuti dok je na sisi i nervozno ju rasteže dok ne zaspe. I ova noć je bila takva. Mama mi pije krv da je bolestan jer se i po danu često budi i uvjek jer se zagrcnuo ili zakašljao, kaže da ni ja ni pedijatrica nemamo poima da sigurno ima bronhitis :shock: jer ona čuje škrgutanje u plučima.

Meni izgleda skroz zdrav. To što dijete kiše i malo se zakašlje ne znaći da je bolestan. Nos mu uopće ne curi.
    Još kaže da je njemu hladno puzati po podu i općenito da je hladno dolje (iako nije nikad ispod 20 stupnjeva).
    Uglavnom nespava dobro niti danju (po navodima moje majčice) ni noću a kažu da je cendrav i zločest dok nema mame

Nekako mi je nezamislivo da je 20 - 21 stupanj hladno (ima i štramplice ispod gega i platnenu pelenu a i tri sloja dugih rukava)

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

A zubići?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo Natašam beba dobro napreduje mjenjam je svaka 3 sata ili već kako je dojenje nekad prije nekad kasnije
    od početka je bilo problema sa grudima jer mi se lijeva bradavica uvukla jedno 10 dana prije podoja a u St rodilištu nismo imale veliku pomoć od sestara puno rodilja a malo sestara tako da me nisu ni pitale trebam li pomoć
    valjda zato jer nemam 20 godina pa "znam"
    sve vidjela ali boli

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

paola ma zdrav je on.to je i mom tako bilo pa mi je pedijatar rekao da je to normalno nakon podoja da hropti i zakaslje se.ako nema temp.samo nastavi sa dojenjem.kupi purelan mene je spasio i ne ispire se prije podoja

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim akop nema temp. ne brini nistakod male bebe da je nesto ozbiljno odmah reagiraju temperaturom.samo doji za imunitet njegov.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ah, ništa od zubića - još smo krezubići :/

Sad spava a dokle vidjet ćemo.
    I ja sam sigurna da je zdrav ali me izlude s tim stalnim prigovaranjem

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma pusti na miru sto ti drugi govore.Svi su pametniji od nas majki.Samo slusaj svoj majcinski instinkt i neces pogrijesiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •