Iako shantala nije moj izbor, ovaj filmic je presladak,
pogotovo kad stavi blizance zajedno u kanticu
i na kraju vidjeti sve one bebice kako uzivaju.
Iako shantala nije moj izbor, ovaj filmic je presladak,
pogotovo kad stavi blizance zajedno u kanticu
i na kraju vidjeti sve one bebice kako uzivaju.
Ajde javi je li ti je tko htio poslati u hr? Ja nisam uspjela. Našla sam drugi način da je nabavim, ali sam odustala od "brand" kante jer sam našla jednu sličnu po dimenzijama u Merkuru.kailash prvotno napisa
pa išla sam na onu stranicu littlelams i sve ok, samo što ih trenutno nemaju pa čekam da dobiju...blis prvotno napisa
![]()
Ja sam im lijepo poslala 2 maila s pitanjem šalju li u HR i nitko ni da mrdne. Onda sam čak i naručila, rek'o, valjda će reagirati na narudžbu, ali ni to ništa.
Javili su mi se neki Irci (ne mogu sada naći koji sajt), ali je poštarina 3x skuplja od kante, pa sam se lijepo zahvalila.
Ja sam na littlelams poslala narudžbu, odmah drugi dan su mi se javili i rekli da nažalost trenutno nemaju shantalu ali da dobijaju ovaj tjedan i koja je zemlja HR. ja sam im odgovorila da je to croatia....i odonda čekam odgovor.... :/
Identican proizvod imas u Kiki. Mi smo ga htjeli kupiti, ali smo se ipak odlucili za medu iz TL jer se on moze duze koristiti. Za prve dane cemo na njega staviti pelenicu da bebici bude mekanije.titimita prvotno napisa
..mi u subotu isto kupili medu...za pocetak ce biti u kadici,a kasnije u kadi...micika prvotno napisa
malo sam se pogubila...
gdje ima za kupiti TummyTub,a gdje Shantal u Hrvatskoj?
I koliko koji dođe?
ja sam našla samo prekon neta u UK i to još nikako da pošalju...mislim da u HR toga nažalost nema...medusa prvotno napisa
![]()
TummyTub ima za kupiti i kod nas.
Ja sam kupila TummyTub u Adaxu na ZG velesajmu, a navodno ima za kupit i u Kiki...
a koja je cijena, makar cca?
:D onda ću otkazati narudžbu iz UK!!! znači, Adax velesajam ili KikamartinaP prvotno napisa
Čini mi se da sam je u jednom dućanu u Vž vidjela za nekih 180 kn.medusa prvotno napisa
da, viđeno prije tjedan dana u Kiki. cijene se ne sjecamkailash prvotno napisa
![]()
samo da podsjetim da je tummy tub do 6 mj, a u shantalu noa sa svojih 14 kg i cca 90 cm (21 mj) stane bez problema
tt je puno manja kadica, a djeca što su veća više uživaju u njoj
eto, kome nije problem poštarina svakako preporučam shantalu
raspitala sam se u Adaxu - imaju ju i košta 208 kn s 10% gotovinskog popusta :D
ovi za shantalu mi se već dva tjedna ne javljaju tako da ću to otkazati
očito je potražnja porasla
prije 2 godine je bila 100 kn :shock:
bila danas u kiki i nema luftićamicika prvotno napisa
da nisu nikad ni imali nudila mi je bazenčić na napuhavanje :? a nema ni u TL u city centru. morat ću do centra u TL
nama je danas stigao tummy tub i oduševljenju nema kraja! čak smo ju dva puta okupali :D
ona je uživala, ponašala se super opušteno i kao "svoj na svome"!
hvala curama koje su spomenule ovakve kadice!!!
ovo je totalno druga priča od onog stresa kupanja u običnoj dječjoj kadici![]()
ja sam se totalno zagrijala za onaj luftić i poslala sam euroalbi pitanjce jel moguće naručiti samo luftić iii MOGUĆE JE!!! :D :D :D
s tim da onda sam plaćaš troškove poštarine koja iznosi 15 kn za zagreb a 23 izvan što uopće nije puno![]()
naručujem...
Od mog gornjeg posta je prošlo 6 mjeseci. Kupila sam Tummy Tub i dok nije počela samostalno držati glavu se pitala u čemu je prednost kante, ali od kada joj je glava čvrsto ne zna se koja više gušta - ona ili ja. :D Ona se osjeća sigurno, gura noge u usta, skače i šprica. Ne sjećam se kada je zaplakala prilikom kupanja. A ja gotovo da nemam posla dok se ona brčka. Sjedim pored nje i pazim da se ne utopi. Ne držim je i ne močim se već 2 mjeseca, a sina sam tako kupala u velikoj kadi tek kada je sigurno sam sjedio. Kanticablis prvotno napisa
. Naše kupanje s 14 dana, s mjesec i pol, s 3 mjeseca, s 4 mjeseca, s 5 mjeseci.
Mi smo za Dominika kupili obicnu kadicu koja se nalazila u sklopu prematalice!
Bila sam zadovoljna jer smo je mogli koristiti duze nego moja frendica koja je imala anatomsku.
Tako da ja sad imam sve od opreme osim kindrbeta jer Domi obozava spavati u svom kreveticu!
otkud ste iskopale ova topic....
mi smo prerasli tummy tub i sad uživamo tuširajući se.
blis fotke su krasne, odnosno kupanjac je super, vidi se kako dijete uživa!
mi smouzeli onu s medekom u kombinaciji i baš nam je bila dobra...čak i kad je t sjedio bilo nam je lakše u tome kupati...vode je bilo posvuda ali nije nam to smetalo...micika prvotno napisa
![]()
Ma, to ja imam neku generalku (kao da nemam dosta posla i inače)...kailash prvotno napisa
A kako ti S. onda plješće po vodi, šprica po svuda i gnjuri se ako je pod tušem?
a nikako. sad čekam da počne samostalno sjediti pa da kupimo neku kadicu pa će onda sve to raditi...blis prvotno napisa
Zaljubila sam se u Shantalu![]()
Prodajem Patrikovu veliku kadicu i kupujem shantalu (ako netko želi zajednički naručiti - možemo se dogovoriti, da nam ne bude poštarina skupa).
:D :D
Aries, govorimo o ovoj kadici?aries24 prvotno napisa
Ako je tako, onda je to super vijest, jer nas Tummy Tub smo prerasli i strasno mi je zao. Kupanje u obicnoj kadici sada je isto lijepo, ali ja sam nekako nostalgicna za TT. Ovo sto kazes - sto su veci, vise uzivaju u njoj mi je posebno vazno, jer do su nam TT kupanja bila uzivanje za sve ukucane - mogli smo i ulaznice naplacivati susjedima, koliko je tu bilo cike i veselja![]()
Da ne zaboravim, imaju li kod Shantale velicine ili je samo jedna standardna kadica?
http://public.fotki.com/knnnnkd/oprema/kupanje.html
ja preporucam ovako nesto. kadica uz to kakva god, svejedno. meni je ovo glavno rekvizit za bebu, bez sveg drugog bi mogla....
we&baby- zgodno..a gdje se može kupiti nisam još naišla na tako nešto..
ha joj, poima nemam...ja uzela on-line
:/
http://www.baby-walz.com/neu/SyEngin...o=85001&_inPHP
marge se već dva mjeseca kupa u normalnoj kadi i sve je super, ali otkad puže, to je totalna uživancija: samo je spustim unutra četveronoške a ona puže, baca se, pliva, roni :D
U zadnje vrijeme mi često fali zavidni smješko.Lutonjica prvotno napisa
Ja imam tuš kadu, a sanjam da mi se dijete ovako kupa.
Ovo je distributer za hr. U Rijeci se prodaje u Bebama.Trixie prvotno napisa
Moram reći da si me zaintrigirala, ali nama je još TT dobra, pa ne znam ima li smisla...Tiwi prvotno napisa
Ja bih se samo-citirala, jer nestrpljivo cekam odgovor... pa ako neko moze potvrditi.ornela_m prvotno napisa
ja imam takvu - jest, veća je od tummy tuba, ali marge se svejedno prestala kupati u njoj sa 4 mjeseca :/
Aries kaze gore da je oni koriste s 14kg i 21 mjesec, a Alan je uzivao (iako stisnut) u TT i sa 5 mjeseci. Ja bih tako rado opet kadicu kanticu iako nam je i sad fino, ali nemam osjecaj dimenzija TT naspram Shantale sa slike. Ah, odluke, odluke![]()
ma nije stvar u veličini. ona je jednostavno tada počela više uživati u velikoj kadi, a sad kad puže je to pogotovo izraženo
blis-super.hvala!
Kad kupate bebu u običnoj kadici onda vam je kadica na podu? To nije naporan položaj?
A taj medo se može koristiti već od prvih kupanja ili kasije? I on paše u svaku kadu, bez obzira na veličinu?
Meni je kadica stajala na ćošku od velike kade.
Kad je M. narasla pa ju više nisam morala držati (a počela je i pljuskati) stavili smo malu kadu u veliku.
Sad se kupa samo u velikoj.
cure gdje da kupim najobičniju kadicu za bebu(da nije anatomska)? stavljala bi ju na rub velike kade,a već imam super stvar od JANE na kojem bi bebica ležala!hvala
e super ak ima u nami nije mi ni palo na pamethvala!!!!