Gdje kupiti lijepu kutiju za igračke,
u pitanju je curica od 10 mj.
![]()
Gdje kupiti lijepu kutiju za igračke,
u pitanju je curica od 10 mj.
![]()
u zg imaš:
u merkatoneu kartonskih šarenih s diznijevim likovima.
i plastičnih.
u metrou je bilo plastičnih s kotačima. jako su kvalitetne.
u Bauhausu ima super izbor, plastične, na kotače i s poklopcem. Lijepih su boja i izgledaju kao mali vagončić. Mi ih imamo nekoliko boja i veličina i super su jer mogu i jedna na drugu!
A mogu se i oprati. Vidim da je curka još mala. Matej je čak uz pomoć jedne takve kutije i šetao po stanu. Gurao je i hodao uz nju sve dok nije prohodao.
Nisam za kartonske jer se ne mogu održavati i kad se jednom nasloniš na njih, potrgaju se a nisu baš ni jeftine. Znam da su ove najveće u Bauhausu oko 100-120 kn, a velika kartonska (ne tako velika) je već oko 60-70 kn.
mi smo u kiki kupili crveno-plavu gusarsku škrinju, mislim da su imali tri veličine. u ipercoopu u king crossu smo kupili narančaste sa zelenim poklopcem, mislim da takve sad imaju i u bauhausu. u mercatoru je bilo lijepih s kotačima, ali dosta skupih.
najljepše su one iz ikee.
i najjeftinije (oko 50kn) i najkvalitetnije (kotačići okretni i oko svoje osi). Krasna talijanska kutija (90ak kn) s kotačima (Bauhaus) nam je spala na 3 kotačams. ivy prvotno napisa
![]()
ja naše iz bauhausa (narančaste sa zelenim poklopcima) imam već više od godinu dana i zadovoljni i prezadovoljni. Čak se znamo u njima i "provozati" po stanu i još uvijek su svi kotači na broju. A plastika je čvrsta.
ma mi smo divljaci![]()
I mi imamo 4 komada već 4 godine; u njima se po stanu voze i sedmogodišnjaci: parket se uništio, ali su kutije čitave.AndrejaMa prvotno napisa
Foška, stvarno stekad ste to uspjeli potrgati!
A možda foška ima one bijele s plavim poklopcima. Činjenica je da su te kutije bile nešto jeftinije.
I foška, ne vozi TM tebe u njima - nego djetemožda bi bile čitave....
Ja imam u svim kombinacijama boja (narančasta sa zelenim poklopcem i plavo-žutim kotačima, plava sa crvenim poklopcem i zeleno-žutim kotačima, mutna sa plavim poklopcem i plavo-žutim kotačima i plitka plava s crvenim poklopcem). Sve su koštale jednako i nisam primijetila razliku u kvaliteti...
Nosimo ih i na more i na skijanje...
(ma dajte, ljudi, kolege iza zida mi se čude šta se smijem, ja padam sa stolice)
kutija je zveknula sa stolića (0,5m) baš NA kotač i puknuo je u osovini, ne znam kako ni ja, ali mi bilo žao. Sad je kutija za robu skupljat u kupaonici, s potrganim kotačem prema zidu![]()
Naša je kutija tamno plava sa zelenim pokopcem, he-he-he, krasna kombinacija, jer se meni varijanta narančasta kutija-zeleni poklopac kao ni plava kutija-bijeli poklopac nije sviđala pa sam si iskombinirala (MM propadao u zemlju), a kako sam bila trudnica nisu mi zamjerili - na kasi teta nije baš niš rekla.
Oću u rešt za ovo?![]()
kad bismo bili u zagrebu..
mi smo u čakovcu...
Pa zar nema Bauhaus u Vž?
Još vas lijepo muž povede u šetnju i kolače u grad i super!
A ako si baš tako tužna i žalosna, mogu ti ih ja dofurati, ali tek za tri tjedna! Bili ovaj vikend i najranije ćemo opet doći u Čk za tri tjedna!
Kika, 50 kuna - kao stajaća vreća, u obliku delfina, psa i žabe. Mi imamo žabu i delfina, preslatki mu mi. Poslikam ti ako želiš.
Budite jako oprezni sa tim stajacim vrecama. Mi iamamo u obliku Hypa i na moj uzas sam jedamput skuzila da se izvukla ona zica koja drzi konstrukciju i strsi :shock: Tako da sam je odmah maknula. A i inace te vrece nisu bas stabilne. Plasticne su puno bolje. Imamo 2 visece vrece, 1 kutiju iz Bauhusa koju sam kupila za balkon - velika, s poklopcem, nepropusna, ali je bila bas zgodna da sam je uzela u sobu i 3 kutije na kotacicima iz Ippecoopa.
Uh, dobro da si upozorila. Nama su super, ali Kaleb baš i ne prčka po njima...Ovo za žicu je :shock:
A mi bas jucer kupili Hypa...Deaedi prvotno napisa
Koja glupost!
Luna...molim te pošalji fotke..ako možeš.
Anjica...
mama od Olge rođena 11.04....bit će super cura.
![]()
Mi isto imamo žabu (pretpostavljam istu o kakvoj Luna govori) koja je meni baš fora. Ali, to je ipak za malo starije klince jer je duboka (barem ova naša). I isto sam se zgrozila kad sam skužila tu žicu, odmah sam žabu skupila i spremila za kasnije... Ove plastične plitke kutije na kotačiće mi se čine najpraktičnije za malce. Ali mi je 100 kn malo preskupo za tako nešto.
Joj ja sam u Kiki vidjela neke baš lijepe kutije, ali su mi bile dosta skupe.
Ali mislim da ću ipak kupiti jednu za Lego kocke.
A inače kutije smo kupovali posvuda, a najviše mislim u Ipercoopu, oni znaju imati sniženja za te kutije na kotače -- mi imamo dve zelene sa narančastim poklopcem.
baš si mislim da si obnovim te kutije (nađoh im sajt pa ako netko ne zna koja je to ljepota talijanskog dizajna, poglečte ih tukaj) pa onda hop do (h)ipercoopa
(jedino ne znam kako ću iskombinirat boje) :/
mi imamo ovu prvu, ali kokmbinacija narančasto-zelena boja. Kad nisu igračke unutra, onda se Roko fura po stanu![]()
Mi smo imali lavića (iz Konzuma) i bio nam je isto tako sladak, ali nakon nekog vremena su žice izašle, pa smo ga se riješili. Žice su fakat bile užasno oštre na vrhu. Brrr, kad se samo sjetim.Luna Rocco prvotno napisa
![]()
mi imamo onu kartonsku kutiju s nekim slonekima, platnenu žabu (spominje LR), i onu viseću s pretincima koju smo kupili u quelle-u roza sa zvijezdicama, ima ih sad već po svugdje.
sve su pune..., ma kaj prepune![]()
I mi imamo žabu i žice su vrlo brzo izašle, pa smo ih s groženjem izvukli, i jednu i drugu. Ali žaba je i dalje u funkciji, sad više nema opasnih detalja. Samo nam je dugo trebalo da uopće uđe u funkciju, jer je Andrej sve igračke iz žabe bacao van i stavljao si žabu na glavu i onda tako hodao po sobitek sad, kad ga je to prošlo, žaba je ponovo u svojoj pravoj funkciji.
A kutija za igračke je slično prošla, uglavnom se htio voziti u njoj kao u kolicima, a igračke su teškom mukom dospjele unutra. Zato baš ne volim te ambalaže, namijenjene specijalno za igračke, bar ne kod manje djece, jer služe svemu ostalom samo ne spremanju igračaka.
vidis i ja imam tu vrecu hypa i nisam ju stavljala jer mi je bila nesigurna.imam veliku kosaru s poklopcem i to super funkcionira,sam pospremi i uzme i nemam straha da ce se sce sklopiti ili da ozlijediti
Mislim da će na kraju biti ova kombinacija:
Na rodinu rasprodaju u Zagreb , pa u Bauhaus...
Hvala svim curama.
![]()
Mercatone, 2 kutije od drveta, prekrasne, na kotačiće, ručno oslikane, onako jedna veća i jedna manja povezane u vlakić. Sniženo sa 300 i nešto na 200-tinjak kuna.
Meni su one od kartona što se sklapaju tj. koje sam sklapač KOMA! Nura je sjela na nju, ona je pukla i one spojnice su se razletile po svuda tako da sam se danima bojala da negdje još nije neka ostala i da ju ne daj Bože ne proguta!
imaš čvrste plastične kutije sa poklopcem u merkuru u čakovcu.
nekih 50ak kuna
s kotačićima
Mi smo isto kupili u Mercatoneu one plastične s kotačima i zadovoljni i mi i Toni. Od prekrasnih kartonskih odustali jer nisu izdržavale Tonino penjanje. Kad potegnemo do Ikee, opskrbit ćemo se kutijama.
Točno ovo se desilo i namatj. Damiru, podigao ju je kad je bila prazna i ispustio. Pala točno na kotačić. Prava nezgoda. Ja namjeravam kupiti opet takvu jer mi se čini dobra! Ima u IpercoopaFoška prvotno napisa
joj makitice baš ti fala!
ja već mislila da smo stvarno divlji divljaci.
sve je ovih dana gleduckam i pitam se pa kako mi je samo pukla.
ah sad mi je lakše![]()
U Metrou imaš ovak: kupiš tri paketa pekena (pampers) i dva paketa maramica. To ti je zapakirano u kutiji za igračke. Kutija je gratis. Čvrsta je, zelena, s kotačićima i poklopcem.
One kartonske su bile jako kratkog vjkeka pa smo kupili u Getrou one plastične. Najprije jednu, pa onda još dvije. Imaju kotačiće i baš su super. Ne sječam se cjene.