-
Prijavljujemo se. :/
Ludi smo i MM i ja... MM je protekla tri tjedna na GO i umjesto da uživamo svo troje ispada da se non-stop mali duri na nas, ljuti, razbacuje igračke kad mu nešto nije pravo, kad ga pitam zašto se tako ponaša kaže da je ljut, ali kad ga pitam zašto je ljut, odgovara sa 'ne znam' (to mu je u zadnje vrijeme odgovor na većinu pitanja)
Danas je bila valjda kulminacija (i to baš kad je današnji dan bio prvi od ohoho njih koji je prošao bez frke i bez našeg ruba živaca popraćenih kaznom :/ ) navečer, potaknuta umorom jer nije spavao, kad se razderao zbog nekog lego-štapića kojeg mu je frendica uzela. Pokušavala sam razriješiti situaciju, ali on se već pogubio, urla, frendica mu vraća štapić, ali ga on baca.... na to bacanje sam alergična i jučer mu je jedan mač završio u smeću jer mi više niti jedna metoda rješavanja tog problema nije pomogla i kažem mu da podigne taj štapić, da nije lijepo bacati igračke. On se baci na pod i duri se, urlajući iz sveg glasa.
Ako ga pokušam primiti onda se ili opusti pa mi isklizne iz ruke ili se ukipi pa ga ne mogu držati, usput me odguruje rukama.
Njime je tad ovladala totalna histerija, urla i ne može se smiriti, svaka sitnica je tad iskra koja potpiruje novi val urlacije - neće se tuširati, nego kupati, ali tak urla da jednostavno ne možemo čekati da se napuni kada. Hoće se prati sam, ali onda nadureno i urlajući stoji i ne pere se (nakon par tih hoću-neću već smo i MM i ja na rubu).
Najviše me izluđuje to njegovo hoću nešto, a kad mi daš onda neću, ali kad povučeš, onda opet hoću i to mi munjevito diže tlak u nebesa. Nemam pojma kak da se postavim.
Imam osjećaj da ovih dana samo sipam kazne i derem se jer ni ja više nisam imuna
Maltene jedva čekam da ponovno krene u vrtić
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma