-
Osoblje foruma
Bhany, ja cak ne mislim da se ona osjeca toliko zapostavljeno, vec da prvenstveno reagira na to kako se vi osjecate (a pretpostavljam da ste mozda zabrinuti, frustrirani, nervozniji, kraceg fitilja...)
i onda se to vrti ukrug:
ti si lose, ona to "prima" svojim antenicama i podivlja, pa si ti od toga jos losije, a ona je jos gora...i tako to kulminira u jednu nemogucu situaciju.
u kojoj jos onda i TM pred njom preispituje vas odgoj (recimo izdere se "ne", onda ga ti pogledas, ili cak nesto kazes, onda on odbrusi "rjesavaj onda ti situaciju kad znas bolje...")
btw, sve mi je to poznato...
marna, problem koji roza ima nije samo eventualna ljubomora na bebu u busi, vec je glavna stvar u tome da roza mora mirovati i da se malenoj cijeli raspored poremetio, plus sto ne dobiva od mame sve ono sto je navikla. i ja sam u slicnoj situaciji, takodjer na mirovanju u pocetku trudnoce, a i sada pred kraj. i mogu ja zaru grliti i ljubiti i maziti i pricati joj price, ali ju nisam 9 mjeseci nosila na rukama - a njoj je to uzasno vazno, da se stisne uz mene i da ju npr. ujutro prenesem iz kreveta u dnevnu sobu. i samo zica sve zive oko sebe da ju nose
i skoro svih 9 mjeseci nisam s njom divljala, nisam skakala, nisam plesala... i ovih zadnji par tjedana ne mogu cak ni s njom van, niti u park niti u setnju. i njoj to uzasno uzasno fali i ja joj to ne mogu nadomjestiti time sto se cvrsto zagrlimo u krevetu i pricamo price - to njoj nije isto i gotovo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma