A kaj da radim, prekasno je da trazim promjenu nicka: jedino da ga promjenim u daedi, kad me ionako pola foruma tako zovesorciere prvotno napisa
.
(deaedi: to su ustvari 2 nicka, dvije osobe, kaj ne kuzite, podvojena sam licnost: nekad pise dea, nekad edi ha ha ha)
Inace, da se vratimo na temu: naravno da je dijete od 2g premalo za time-out. No, cini mi se da je sada vrijeme da postavim neke "standarde" postupanja kod takvih ispada, zar ne? Inace cu sa H 3g tu plakati :/ .
Odnosno, citam ova iskustva ovdje i kada mi se cini da bi situacija mogla eskalirati u neke slicne ovdje opisanima (ili drugdje na forumu), nastojim primjeniti pokoji savjet.
Da li govorim H ne? Luna Rocco: Cini mi se da u zadnje vrijeme sve vise i vise: npr. danas: ne dirati drek od psa, fuj fuj, ne ne ne ne ne dok nisam dotrcala tih 10 koraka, vec je bilo gotovo...ne trcati po restoranu, ne ne ne cekaj cekaj...ne, ne, ne ne mozes van iz autosjedalice, nismo jos stigli...ne bacati vodu van iz kade, ne ne ne..ne pljuvati hranu na stol, reci mami kad neces...ne ne ne...itd itd...Uz sve to ide i obajnjenje, i to i po 10x ali opet puno puta kazem NE