Pozdrav svima! Evo samo želim s vama podijelit radost, što sam u dosta kratkom vremenu uspjela skupit sve dokumente koji trebaju da bi se dobila dozvola za udomiteljstvo (zapravo još jedan trebam dobit ovih dana), i zbog toga sam jako :D ! Već duže vrijeme razmišljam o tome, i želim to jako, evo sad sam napravila i prva dva koraka: podnijela sam zahtjev, razgovarala sa jako dragim soc. radnikom i skupila papire, ali.. malo me strah. To će bit potpuno novo iskustvo za mene (i za MM naravno), situacija u kojoj još nikad nisam bila, pa me malo strah kako će to bit, dal ću imat dovoljno snage, strpljenja i svega što treba jednom malom biću koje je tako osjetljivo i bespomoćno :? Osjećam da imam sve to, i znam da bi dala sve od sebe, pa se tako nadam da bi sve bilo ok -ne bez problema, naravno, ali vjerujem da bi ih zajedno uspjeli riješit. Eto tako stojim sa strahovima u vezi s odgovornošću koju ovaj "posao" zahtijeva - mislim da su normalni. Ali postoji još nešto. Jako važno. I ne znam kako bi to utjecalo na moju novu ulogu udomiteljice (inače, samo da napomenem da bi htjeli udomiti jedno dijete, po mogućnosti predškolske dobi, ja sam teta u vrtiću pa se osjećam dosta sigurno na tom polju, imam 27 god., i da imam svoje dijete ni ono ne bi sadabilo starije od 5, 6 godina). Da, da se vratim na ono što sam htjela podijelit s vama..Prošle godine u siječnju M i ja smo dobili sinčića, ali smo ga izgubili 12 sati nakon poroda ( nije mogao samostalno prodisat, imao je tekućinu oko pluća, rođen je u 8. mj. trudnoće).
. Šest mjeseci nakon gubitka bebe ponovo sam zatrudnjela, ali je u 4. mj. trud. došlo do pobačaja, koji nas je isto tako pogodio kao i gubitak prve bebe. Od tad je prošlo 4 mjeseca, i hvala Bogu, nas dvoje smo bolje. Volimo se i slažemo i tješimo jedno drugo. Mislimo na naše bebe, volimo ih i nedostaju nam. Postoji ljubav koju imamo samo za njih, i nijedno drugo dijete, ni naše rođeno ako jednog dana dođe na svijet, neće imat tu ljubav, jer je ona samo njihova. Ali, hvala Bogu, ljubavi ima još puno i tu bi ljubav htjela dati jednom malom biću koje je nema, a ta bi ljubav opet bila samo njegova. Vjerujem i osjećam da to mogu. Voljela bi da me ohrabrite i voljela bi znati da me podržavate u mojoj želji i odluci, ali i ako mislite drugačije voljela bi čuti vaša mišljenja. Znam da ima ljudi koji bi kad bi nas vidjeli s djetetom pomislili kako smo to napravili zato da "zamijenimo" svoje, ali neću se obazirat na to, jer znam da nije tako i da ne može bit tako, jer je svako ljudsko biće jedinstveno i nijedno ga drugo ne može zamijenit. Hvala vam unaprijed na vašim razmišljanjima! I jako volim vaše stranice! Pozdrav od mene
!