Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: autosjedalica Brevi

Aneta avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno autosjedalica Brevi

Vidjela sam u ducanu autosjedalicu Brevi od 9 do 18 kg. Ne mogu naci nikakve njezine testove. Je li netko zna nesto o njoj?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

model grand prix jako se tesko montira. ona crvena kopca sa strane koja bi trebala fiksirati pojas automobila - jako se cesto ne moze dobro zatvoriti pa ostane poluotvorena i kao takva ne moze drzati pojas, pa se sjedalica ili "razlabavi" ili ne moze nikako ni montirati cvrsto...

ovo pisem iz vlastitog iskustva, mi smo je imali i ne bi je nikad ponovn kupili. a do sad sam susrela preko nekoliko takvih sjedalica (ili vlasnika takvih sjedalica) i nitko nije uspio fiksirati je.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I j imala GrandPrix isti problem.

Ipak Grand-Prix je kombinirana 0-18 kg, ne znam kakva je ova 9-18.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam je imala i na pregledu autosjedalica su mi ju uspjeli montirat. ipak nisam bila s njom bas zadovoljna. uvijek me bilo malo strah zbog te kopce a i dosta se tesko natezu remencici.tvrdo je.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Imamo ju i stvarno je grozna za namjestit.

Inace je malom superudobna, a s namjestanjem remencica nemamo bas problema. Nas vise muci namjestanje u autu, ja sam vec luuuuda od svega toga, ispremjestala sam je po cijelom zadnjem sicu, izokretala i naguravala, stiskala isl ali nije mi sigurna i mislim da cemo kupit neku novu.

Aneta avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala cure! Onda necu je vise ni gledat. Dovoljno sam nervozna sama po sebi da ne treba mi da se jos nerviram zbog autosjedalice 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •