Alo, alo,
Zna li netko kada će biti pregled AS U Splitu?
Hvala,
Luciana
Alo, alo,
Zna li netko kada će biti pregled AS U Splitu?
Hvala,
Luciana
ne znamo jos![]()
mozda ovo proljece
a mozemo probati individualno pogledati sjedalicu?
idem javiti curama zaduzenim za AS u splitu
![]()
Bilo bi i meni drago da se organizira pregled. Dosla bi,jer mislim da mi sjedalica nije bas u najboljem redu vezana.
kao sto je zrinka rekla, bojim se da sluzbeni pregled nece biti skoro. ali mi cure koje smo prosle edukaciju mogle bismo se naci i pogledati sjedalice. evo, krenimo od termina u utorak oko 16,30 na parkingu gradjevinskog faksa. lala, zrinka,vanjci, je li vama odgovara, bilo bi dobro da smo barem dvije. luciana, sretna (ukrade mi nick) je li vama pase tada?
To je povise splita 3? Ima i neka autokuca jel tako? Mogla bih u 4 ne u ipo jer mi je starijem trening u 6
da, skoda autokuca
prije nje skrenes livo, pa uz malu rampu desno
samo happy, ne znam, bojim se guzve na prakiralistu u to rano popodne, a mozda i nije?
ajde baci oko kad se budes jednom vracala s posla![]()
Super onda znam gdje je to.![]()
daklem, vanji i meni ok, udruzenim snagama cemo sigurno napravit nesto pametno :D sretna, pa stignes na trening u 6 i ako je ovo u 4 i po. do 5 smo gotovi, sigurno.
Ok. onda utorak 4ipo na parkiralistu![]()
Alo,
i ja ću pokušati doći. Nema mi tko pričuvati malenog ali probat ću zamolit brata. Nadam se da ću uspjeti.
Vidimo se,
Luciana
na pregled autosjedalica je preporucljivo dovesti i dijete
Bez bebača i ne bi mogla doći![]()
moj odgovor se odnosio na lucianuSretna Mama prvotno napisa
ma, moze doci i bez bebaca, ali je uvijek preporucljivo da bebac bude tu. da vidimo kako se sad vezuje, sto ne stima, i s bebom u sjedalici pokazemo kako treba biti.Sretna Mama prvotno napisa
![]()
da, jos nesto. parking od gradjevinskog je dosta velik, da se ne bismo trazili po njemu - idite skroz do kraja parkinga, tamo gdje je fotokopirnica. ja vozim modrog Scenica.
Ok. Budem naslaJa sam u crvenom Cliu. A i nece mame s bebacima setat po parkingu samo tako...
![]()
Najvjerojatnije ću uspjeti doći. Vozim sivog Twinga.
Vidimo se.
Podižem.
Ja neću obećat, al rado bi se tila iskombinirat s vrimenom i svratit![]()
cure, bilo bi dobro da dodjete s djecom i s uputama za vasu autosjedalicu![]()
Ja sam autosjedalicu dobila za "babine" tako da se i ne sječam gdje su mi uputstva, vjerovatno ih je stariji sin negdje "pohranio"![]()
Al ja se nadam da smo i mi dovoljni bez tih upustava kad ih nemam![]()
ma ako nema, nema
samo ti dodji :D
Naravno:D
moje dijete je domaSretna Mama prvotno napisa
i btw. koma mi ovo, svi smo s renaultima
![]()
istina i ja imam dvaali cu bit pjeske...
skoro sam zaboravila, na ovo, hvala makita![]()
Cure moje.... necu moci doci![]()
![]()
![]()
Marin(stariji sin) mi je zafibrao, jako ima fibru 39,5. I ne mogu ga ostavit, a suprug radi(((((((((
Meni se uvijek nesto tako namisti![]()
![]()
![]()
jel nam neko onda doalzi???da se ne spustam bez veze 8)
Ja mislila doć.
S Corsom, ne Renaultom... 8)
Jel luciana stiže :?
Sretna mama, bash mi je žao.
ajme, ja tek sad ovo vidin. jel se mozemo ja i luciana onda zabiljezit za neki sljedeci put, pliiiiiz
A nećemo samo zbog mene, jel da?
Amo drugi put, ha?
Sutra ako i bude imao fibru moram s Tonćom na vjezbe,a muz je kuci, tako da ako bi mogli sutra u 4 ipo bilo bi super.
sta , onda ne idemo danas???nista ne kuzim-plavusa se vratila sa posla, pojela i mozak mi ne radi![]()
Ja mislim da ne idemo danas. Osim tebe i mene nitko nije preostao...Zrinka je već to naučila, ja mogu probat doć drugi dan![]()
Ja bih rado dosla, cak sam i oprala auto![]()
al... nemogu, upravo je zaspao spustila sam mu temp. i strah me je ostavit ga u takvom stanju....
evo ja sam ovo tek sad vidila. A danas sam bila tamo i čekala...
Može onda drugi put, neka dijete ozdravi.
Javite kada. Pozdrav,
Luciana
shit, saljem ti broj mob slijedeci put, da sam znala da ces doca ja i hepimami se cule i pokasale skuzit jel ko uopce dolazi i zakljucile da niko
![]()
i ja istoluciana32 prvotno napisa
![]()
![]()
da smo se bar skužile
i ti lalo bila dole???? zaboga....koji los dogovor....
ima li kakve šanse da se pregled održi sutra, u četvrtak ili petak, i to kroz jutro, ili idući tjedan, ali onda popodne????
trebamo dogovoriti neki znak prepoznavanja
ja mogu samo popodne. ocemo ugovorit slijedeci utorak popodne kao sta smo ovaj trebale??ali ajmo slozit listu ko bi dosao da znamo kad neko otpadne jel neko jos ostao da ce doc.., mlao sam se zapretljala, jel me kuzite???zrinka19 prvotno napisa
![]()
Ok. Ja mogu uvijek(osim kad ulete ovako iznimne situacije). Iduči utorak popodne u 4 ipo?
ovako UTORAK 13.03. U 16:30 (onda kopipejstajte dalje):
1.sretna mama
Alo,
pokušati ću i ja doći. Ništa ne obećavam jer mi je muž stalno na putu a beba je premala (2 mjeseca) pa je ne bih vozila u autu jer nisam sigurna za stolicu (muž je montirao ali se pomiče, nešto je on o pogrešno montirao).
Vidimo se