ovako UTORAK 13.03. U 16:30 (onda kopipejstajte dalje):
1.sretna mama
2.luciana32
1.sretna mama
2.luciana32
luciana32, bilo bi dobro kad bi dosla s bebom na pregled, nije samo vazno kako je sjedalica montirana u auto, nego i kako je dijete "montirano" u sjedalicu
1.sretna mama
2.luciana32
3.luce2006
zrinka oces ti doc, ja znan jedino tebe. ali mislin da bi i lalah mogla nekako prepoznati.
a mozda bi i najbolje bilo da podijelimo brojeve mobitela pa da se zivkamo
zavisno od mm
nadam se da cu moci doci
ali cure su tu
uzmite brojeve preko pp
nema frke za prepoznavanje, obuci cu ja rodinu fuksija majcu 8)
kako je krenulo ovdje s pregledima, moramo nabaviti rodine kabanice![]()
joj, joj, ne danas (sam sam sve pomijesala) nego u utorak, sljedeci tjedan
cula sam se ovaj tren sa zrinkom, jugo cini svoje, ona je mislila da se dogovaramo za popodnedakle, cure dogovor je za sljedeći utorak u 16:30
1.sretna mama
2.luciana32
3.luce2006
znak prepoznavanja: vi s djecom, a mi u fuksija majicama (a mozemo i karanfil u zapucku)
...a u ruci bombonijeruhappy mummy prvotno napisa
![]()
ih, mene cete lako prepoznat-dolazimo ja, sveki i moje dvi cure, prava mala ekskurzijahappy mummy prvotno napisa
1.sretna mama
2.luciana32
3.luce2006
4.zrinka19-trebali bi doći, ako me ne zezne MM pa po dobrom,starom običaju ne ostane duže na poslu
1.sretna mama
2.luciana32
3.luce2006
4.zrinka19-trebali bi doći, ako me ne zezne MM pa po dobrom,starom običaju ne ostane duže na poslu
5.talibasi - mi smo puta dva, pa cemo vam dati malo vise posla, ali nadam se da to nije problem!![]()
1.sretna mama
2.luciana32
3.luce2006
5.talibasi - mi smo puta dva, pa cemo vam dati malo vise posla, ali nadam se da to nije problem!
6. makita :D
Ja bi tako rado došla, ali ne znam da li ću moći... vikend sam provela bolesna u krevetu...
![]()
![]()
![]()
upravo me mm obavijestio da sutra radi drugu smjenu umjesto prve, pa ni mi ne možemo doći
ljuta sam, da ne mogu biti ljuća
otvorila bi novi topik,ali nema smisla
nego trpit i pješačit
nama ovo super rjesenje, vec smo mislile kako en mozemo stici svih u jedan dan. ocete vi onda prekosutra ili sliejcei utorak???
Vidimo se, suprug kuci s starijim ja dolazim :D :D :D s mlađim
znaci stizu-
1. sretnamama
2.luciana 32
3.talibasi
4.makita
jel to tocno???
za prepoznavanje- ja cu biti u rodinoj majci, plava kosa sa kikicama i velikim crnim suncanim ocalama![]()
99% da i ja dolazim. Vozim sivi twingo.
Vidimo se
onda cure, ne pričeta, kako ste zadovoljne
Ja prezadovoljna :D cak sam kad sam dosla kuci sve lijepo razmontirala, skinula navlaku i opralai kasnije mm i ja zajedno smontirali.. bez problems :D :D
i mi prezadovoljni!!kad predjemo u vecu kategoriju opet cemo vas zicati da nam pomognete!
cure puno hvala jos jednom! bas smo vas namucili s nasim "rasporedom" sjedenja!
![]()
MM ide na put četvrtak i petak i ostavlja auto meni :D , i to je jedinstvena prilika za postavljanje autosjedalice
međutim ovaj tjedan radim popodne, a čini mi se da ste preglede as uvijek obavljali popodne
pa ipak vrijedi da priupitam: ima li ikakve šanse da pregled bude u četvrtak do 13 h, ili poslije 19:30, ili u petak do 14:30 h, ili poslije 18:30 h :/
ja mogu srijedu od 16, a mozda i u petak iza 18:30. ostale???ili da samo ja dodem???