-
Visoka temperatura i let down
Dojimo evo vec skoro godinu dana i do sada nismo imali nikakvih problema ni poteskoca.
.. naime, pokosila nas gripa.
Dok me drzala vrlo visoka temperatura (oko 39) imala sam veliku brigu da s dojenjem nesto ne stima, jer jednostavno tih nekoliko dana skoro ni jednom nisam osjetila let down. Mali je non stop bio na sisi, nije ga jako stresla bolestina, ja sam naravno ustrajala u dojenju ali strasno sam se bojala nedostatka refleksa otpustanja mlijeka.
Kako je otisla temperatura, vratio nam se let down.
Ja sam za vrijeme borbe s gripom cak pokusavala i neke fore opustanja, dubokog disanja isl ali nista nije uspjevalo. Moram priznati da je dojenje bez let downa skroz nesto cudno. Zanimalo me jel imao netko takva iskustva i sto kazu savjetnice, a za one kojima se mozda isto to desi, ovo moze biti umirujuce - vratit ce se i let down, ocito
-
Mlijeko je ocito islo, samo nije bilo one navale, znaci islo je sporije, teze.
Nista cudno kad ti je stanje bilo lose.
-
Ja u ovih 7 mjeseci još nisam osjetila LD.
-
Ja mislim da se ne trebas zabrinjavati oko toga da li osjetis LD ili ne. Neke mame ga uopce i ne osjete. Glavno da mlijeko ide i da je beba zadovoljna.
-
Ja sam imala jaki let down ali ga nikad nisam osjetila.
-
-
Ma da, tocno kako i Leonisa kaze, vidi se ako se i ne osjeti. Ali ja sam ga i prije osjecala a osjetim ga i sada opet, kad sam dosla k sebi od bolesti.
Znam ja da je bilo mlijeka ali je mali morao vuci cijelo vrijeme poprilicno jako, sto ga srecom nije bas pretjerano zabrinjavalo
tako da je i dalje bio sit i zadovoljan.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma