Ovo nije mjerilo. Moj PK ima veliku glavu, a sisa.Riana prvotno napisa
Bas smo danas bili kod pedijatrice i rekla je da je opseg malo iznad prosjeka. Od rodjenja je po mjerama malo iznad prosjeka.
Cesto ima zulj na usnici, ali ne stalno.
U posljednje vrijeme me stalno vuce a majicu i zavlaci ruku trazeci siku. Sad kad je veci to mogu smatrati nekom vodiljom na temu dojeno/nedojeno. Kad je bio 6. mjeseci jedna ga je djevocjica od 14. godina uzela u narucje, a on se odmah namjestio da bi sisao i trazio od nje siku.
Nedavno me je u trgovini srela neka zena i buduci da moj sin lako sklapa prijateljstva razmijenile smo nekoliko rijeci. Upitala me je dojim li ga jos uvijek, a ja sam zapanjeno pitala kako zna da ga dojim. Rekla je da je medicinska sestra vec 20 godina u lokalnoj bolnici i da ona moze vidjeti razliku. Ne znam kako obzirom da smo mi vec duboko u dohrani (nije iskljucivo dojen).
PK ne duda dudu, ali ponekad (dosta rijetko) s puno zadovoljstva uvali palac u usta ( i onda mi je presladak).

Bas smo danas bili kod pedijatrice i rekla je da je opseg malo iznad prosjeka. Od rodjenja je po mjerama malo iznad prosjeka.
Odgovori s citatom