-
Maribel kao što je Marta rekla nije da živimo na Sjevernom polu i totalno smo needucirani pa nam treba netko tko če nam sastaviti jelovnik za djecu! Hvala Bogu u Hrvatskoj stvarno ima zdrave hrane, još smo jedna od rijetkih zemalja gdje actually možeš znat da je ono što si kupila domaće i neprskano. Nije da želim tvoju struku napraviti nevažnom, al ja mislim da su nutricionisti potrebni više onim ljudima kojima prehrana na neki način stvara problem ili bi mogla biti rješenje nekog problema, a ako imam zdravo dijete i sama sam zdrava itd. ne vidim fakat čemu komplicirat i tražit "stručnu" pomoč oko toga što ču jest za ručak, kad ja osobno znam o prehrani više nego dobar dio pučanstva jer me to zanima i godinama proučavam hranu, namirnice, i kako ih najbolje kombinirati, spravljat, koje su potrebne svakodnevno koje ponekad itd.
Uostalom struka je ona koja daje zeleno svjetlo Neskvik žitaricama, čoko bombicama, prezaslaženim muslama...sve ono što kupujemo pod "zdravo" a totalni je zapravo JUNK je struka pustila u prodaju!!! Ne vidim da je itko od nutricionista došao i rekao: Hej Pik pureča salama nije zdrava, ili Hej Kraš express nije zdrav, ili Hej Margarin nije zdrav! Mislim da u svojoj branši imate večih problema od edukacije veggie roditelja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma