-
Mlinovi Hrvatske melju sve tipove brašna od 400,550(bijelog) do 1100,1600(crno) i integralnog brašna -brašna iz cijelog zrna žitarica.
Brašno se ne koristi samo za potrebe pekarske industrije, no mislim ja tu sada sebe opravdavati.
Pekarska industrija iz RH je odavno izbacila na tržište i eko proizvode od cjelovitog brašna s certificiranom eko oznakom-ne želim nikoga reklamirati, ali Mavrović nije.
Znam da su za takvu oznaku trebali analize tla, analize sjemenske pšenice, analize merkantilne pšenice, potpuno odvojenu proizvodnju od klasične pekarske i potpuno odvojenu policu na prodajnom mjestu.
Zamislite čuda-propala eko proizvodnja zbog premalo interesa kod kupaca-slanci i dalje idu ko ludi.
To i mene ljuti-već dulje se borim i za smanjenje soli u pekarskim proizvodima-tako da sve svoje stavove bez problema iznosim i nisam u nikakvoj sprezi kao što se aludira.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma