prije par godina vege bolnička večera bila mi je: bijela tjestenina i bijela riža - pola pola na tanjuru...
prije par godina vege bolnička večera bila mi je: bijela tjestenina i bijela riža - pola pola na tanjuru...
2 dana u bolnici sam prešutila da sam veg. prčkala po tanjuru i moji su mi donijeli od doma klopu..
No željezo mi je katastrofa..ne znam kako???!!
Pokvarila mi se krvna slika i sad pijem Legofer, Ferum sam dobila, ne znam ni sama što da odaberem jer me jadna Chronovska crijevca "rasturaju" na bilo kakvu terapiju Fe.
Najbolje je intravenozno, legneš primiš i ideš doma, no to mi nitko u bolnici nije ponudio
Yep. I još uvijek je tako...
Upravo sam se rasplakala na doručak - doslovno. Ne mogu više gledati taj jadni bijeli kruh.
mm će mi donijeti ručak danas, a upravo sam pitala sestru mogu li me skinuti s popisa za hranu, jer ja to više ne mogu jesti. A taman čitam na poliklinici Harni kako je u zadnjem mjesecu bitan unos dobre hrane.
Moja je ginekologinja vidjevši i dalje loš nalaz željeza pitala pijem li ja to. Pa pijem. Na to je samo slegla ramenima i rekla poremećaj apsorpcije u crijevima. Zato me ne čudi ako ti još imaš i Chrona. No što raditi ne znam, ni meni nije ništa rekla. Osim možda što kažeš IV.
Posljednje uređivanje od manal : 18.06.2012. at 09:21
a ne bi li ti mogli donositi od doma obroke? bar dio, da kombiniraš.
ili - ako ti je financijski prihvatljivo - da si naručiš u bolnicu,
ima nekoliko prikladnih restorana s dostavom,
pogotovo ako si u Petrovoj u ZG...
uzmi čaj od koprive (Subanov, u vrećicama), Spirulinu i sl...
to daju ako vide da je stvarno nisko, a nema vremena za "popravak" da se tako izrazim...
primila ga je moja cimerica (ležale smo u Petrovoj 2010), nosila je trojke, željezo katastrofalno, a bila je u 30 tt i samo se čekao dan kada joj više neće moći zaustaviti trudove i otvaranje
u svakom slučaju možeš pitati doktora koji te vodi pa reci da ti tablete smetaju zbog Chrona
Ma da....najbolje primanje željeza, za dva dana je sve bilo gotovo
Sad sam na Legoferu, pijem sirup, nešto ću probati s povrćem popraviti, možda uspijem..