Drage moje buduće mamice! Samo da znate da vas u svojoj silnoj sreći nisam zaboravila, da ponekad povirim na ovaj forum da vidim kome se još sreća dogodila, i da mislim na vas i da vas hoću ohrabriti da ustrajete i da budete "tvrdoglave mazge" u svojoj namjeri da postanete mamice...
Mi smo se borili 4 godine, bili na 4 stmulirana IVF-a, i onda je iz 5. pokušaja- ali prvog prirodnog- uspjelo! I sad imamo već 16,5 tjedana, trudnoća je školska, bili smo jučer na UZV i vidjeli svoje malo zlato kako živahno pliva mamici u trbuhu i maše nam ručicama, rekao nam dobri doktor da je beba zdrava i super, i kad je malo bolje pogledao- rekao nam je da je to MALA GOSPOĐICA :D:D
:D !!!!!
Kud ćeš veće sreće... ja ne znam koje bi se droge mogle mjeriti s našim stanjem svo ovo vrijeme, posebno sad kad znamo da sve ide baš tako kako treba!
Kad god koja od vas klone, i pomisli da više ne može, i da to sve možda nije vrijedno truda, kao što sam i ja milijun puta mislila- pročitajte ponovno ovo, da se podsjetite da uvijek ima nade, a kad se nada ispuni- sve, ma baš sve se zaboravi, sve tuge, svi bolovi, sve suze, svi neuspjesi... ovo malo biće koje raste unutra je jače od svega toga!![]()
![]()
I zato- samo hrabro!!!

:D
Odgovori s citatom
.